Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot/AutoClicker do Margonem

Misiaczek266

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się zapytać jak ustawić AutoClickera w margonem, tak aby nie atakował innych graczy, nie handlował z nimi, nie zapraszał ich do grupy itp, tylko żeby atakował elite wtedy gdy się pojawia  (układałem myszkę różnie i nie da się tak zrobić, żeby kursor stał w takim miejscu żeby nie wybierał którejś z opcji bo albo klikam komuś na głowę albo na nogi i różnie pokazane są te opcje) Więc chciałem się zapytać czy jest jakiś AutoClicker, żeby klikał mi myszką w 2 różnych miejscach w małym odstępie czasu, albo czy jest jakiś "BOT", który właśnie to robi (najlepiej darmowy) Proszę o pomoc/odpowiedź z góry dzięki.

Opublikowano

Najlepiej jest wgrać dodatek który umożliwia atak przyciskiem "e" lub innym zależy jak kto sobie ustawi, a potem w clickerze ustawić przycisk "e" i żeby klikało co, np. sekunde.

Opublikowano

najlepiej uzyc jit bit macro recorder
 Mozesz tam uzyc funkcji if image search i bedzie ci znajdowal elite na ekranie podchodzil do niej i ja bil wtedy i tylko wtedy kiedy ona sie pojawi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

najlepiej uzyc jit bit macro recorder

Mozesz tam uzyc funkcji if image search i bedzie ci znajdowal elite na ekranie podchodzil do niej i ja bil wtedy i tylko wtedy kiedy ona sie pojawi

Nie jest to też jakieś super, bo jak cię wywali, ping lub chcesz cos innego robić na komputerze to już takie program zawiedzie.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Hah kazdy tasker lub autoclick zawiedze w przypadku, o ktorym wspomniales.... Nie da sie zrobic auto clicka w tle. Jesli chcialbys zrobic cos wiedzej mozesz napisac program w javie na pakietach, lub poczytac o ff.au3 i napisac cos w autoit bo to na pewno bedzie mniej skomplikowane niz jakas java. Jesli chodzi o autoclick typu tasker czy inne takiego typu programy to nigdy nie beda one dzialac w tle.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mogę napisać ci dodatek za 20 zł paysafecard. Funkcje te co podałeś + autoleczenie + uzupełnianie strzał. Będzie działać w tle, możesz go zostawić na całą noc.

Opublikowano

Mogę napisać ci dodatek za 20 zł paysafecard. Funkcje te co podałeś + autoleczenie + uzupełnianie strzał. Będzie działać w tle, możesz go zostawić na całą noc.

Autoleczenie z margododatkow

Uzupelnianie strzał z margododatków.

Myślę, że sobie sami odpowiedzieliście.

Jeśli ma być to AutoIt to szkoda pakować 20zł w amatorszczyznę.

Hah kazdy tasker lub autoclick zawiedze w przypadku, o ktorym wspomniales.... Nie da sie zrobic auto clicka w tle. Jesli chcialbys zrobic cos wiedzej mozesz napisac program w javie na pakietach, lub poczytac o ff.au3 i napisac cos w autoit bo to na pewno bedzie mniej skomplikowane niz jakas java. Jesli chodzi o autoclick typu tasker czy inne takiego typu programy to nigdy nie beda one dzialac w tle.

Matko Święta, aż oczy mi wypaliło gdy czytałem ten komentarz.

Java, AutoIt wow.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Najlepszy jest Tasker  :rolleyes:

"Garnizon i ludność stolicy wypełniły powinność żołnierską ponad granice ludzkiej wytrzymałości i męstwa. Pozostanie [walka Warszawy] ona na zawsze powodem niepospolitych sił moralnych Narodu Polskiego i jego nieugiętej woli niepodległego istnienia."

Wypowiedziane zaraz po kapitulacji Warszawy po powstaniu

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngVereX.

Co jest nie tak z AutoIt i Javą? AutoIt ma mase funkcji skopiowanych z winapi.

@Pacanov

Poczytaj o Post/Send Message

AutoIT to język skryptowy, który nie ma wielowątkowości. Swoją szybkością również nie grzeszy.

Java do takich celów to też przesada.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngVereX. Wielowątkowość do klikania w dwóch różnych miejscach? Do tego właśnie idealnie nadaję się Autoit jeśli komuś nie chce bawić się w winapi, i to tak jakbyś powiedział że właśnie korzystanie z winapi to amatorszczyzna

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngVereX. Wielowątkowość do klikania w dwóch różnych miejscach? Do tego właśnie idealnie nadaję się Autoit jeśli komuś nie chce bawić się w winapi, i to tak jakbyś powiedział że właśnie korzystanie z winapi to amatorszczyzna

Nie mam ochoty się z tobą kłócić, jak ci lepiej pisać kod w AutoIT to rób to, wisi mi czy napiszesz bota w AutoIT czy Assemblerze ma spełniać swoje zadania.

Dla mnie to jest strata czasu pisać w AutoIT i jakby ktoś pytał mnie o zdanie to nie polecam.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Napi

Nie mam ochoty się z tobą kłócić, jak ci lepiej pisać kod w AutoIT to rób to, wisi mi czy napiszesz bota w AutoIT czy Assemblerze ma spełniać swoje zadania.

Dla mnie to jest strata czasu pisać w AutoIT i jakby ktoś pytał mnie o zdanie to nie polecam.

Napisanie kilku linijek w autoit jest stratą czasu? Co jest wg Ciebie łatwiejsze do zrobienia klików w tle?

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Autoleczenie z margododatkow

Uzupelnianie strzał z margododatków.

Myślę, że sobie sami odpowiedzieliście.

Jeśli ma być to AutoIt to szkoda pakować 20zł w amatorszczyznę.

A gdzieś napisałem, że to będzie w autoit? Bocik będzie sam podchodził do elity i ją atakował (nawet do E2 która respii się w innych miejscach).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...