Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za co Ban?!

solvents

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka gralem sobie na smurfie . i dostalem bana ,,  Skazony przez nadzór - lekko szkodliwy ''

i czas tego bana '' 03W:01D:20hour:11min ''

Nie mialem żadnego czita mam globala na 2 kącie i sie nie ukrywalem ze skilem więc nwm.

A na tym mialem GN4

2 Pytanie ile jest to te 03W ? Tygodnie?

cover_photo_203574_1416853902.png

Opublikowano

Z tego wynika ze dostales bana na 3 tygodnie za flame.

Ale wedlug mnie smurfy powinny byc banowane tak jak haxy poniewaz co robi hax?....tak hax psuje gre innym a co robi smurf?.......dokladnie to samo.

Opublikowano

Ale wedlug mnie smurfy powinny byc banowane tak jak haxy poniewaz co robi hax?....tak hax psuje gre innym a co robi smurf?.......dokladnie to samo.

Dobrze gada :P
Opublikowano

Jak za flame >? Przecie overwatch nie widzi chatu. Już się zdarzało że niektórzy gracze dostawali bany za nic ale zwykle po 2/3 dniach dostawali UB. 

Opublikowano

niumisz sie z tym pogodzic ze ktos jest lepszy ? jak bedziesz globalem, dostaniesz bana na 7 dni,a np. brat ma jakiegos golda czy cos i mozesz na nim pograc, to bedziesz czekal 7dni czy smurfowal ?

­

Opublikowano

Nie nie ... Jak mają smurfa w tej drużynie co ja jestem to jest fajnie :3 A jak w przeciwnej to już bul dupy ... Trzeba umieć przegrywać z lepszym to jest tylko gra ;]

cover_photo_203574_1416853902.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...