Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrobic serwer EasyHC czy PvP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chcialbym sie zapytac czy zrobic serwer EasyHC czy PvP

Narazie mam serwer easyhc i nikt nie gra  ale zauwazylem ze duzo ludzi gra na serwerach pvp i mysle czy by nie zrobic serwera pvp

Jak myslicie na jakim serwerze byscie grali :/

Opublikowano

Mało jest dobrych serwerów PvP, więc jakbyś taki zrobił to z chęcią bym zagrał.

Zdecydowanie PvP.

Opublikowano

Mało jest dobrych serwerów PvP, więc jakbyś taki zrobił to z chęcią bym zagrał. Zdecydowanie PvP.

OK dzieki zabieram sie do pracy :)

Zobacze jeszcze co inni na to :D

Opublikowano

Ja grałbym ogólnie na EasyHC, ale jak widać niektórzy gustują w "PvP", chodzi mi o dzieci - bez obrazy jeżeli kogoś uraziłem ;-;

Niewyżyte dzieci, np. Dziś grałem na PvP i piętnastu na nowego - na mnie -, mieli wszystkie ulepszenia najlepsze... Po prostu masakra, dlatego jak chcesz mieć "gromadę" dzieci klnących na chacie i zabijających bez przerwy nowych graczy to polecam PvP :D

Zawsze pragnę stworzyć serwer z pluginem Bending: The Last Airbender, na żywioły etc. Siedzi przeważnie 15 osób na 30 slotów, po dwóch dniach znudziło im się ;/

Trudno powiedzieć jaki serwer będzie "idealny" dla każdego gracza, gdyż różni ludzie gustują jeszcze różniejszych typach. Najlepiej tak według mnie połączyć: Survival z Gildiami - dochodzi do tego PvP -, jakiś plugin/skrypty poprawiające rozgrywkę no i może Questy. RPG teraz jest rozchwytywane, dlatego polecam gorąco :D

Pomogłem? Daj like, ja coś zyskam a ty nic nie stracisz!

large.gif

Opublikowano

No widzisz sam, masz serwer EasyHC i nikt na nim nie gra, ponieważ takich serwerów jest bardzo dużo i dla graczy są już one znudzone. Lepiej postawić ciekawy i grywalny serwer PvP.

Opublikowano

Logika dzieci - > Na tym serwerze gra dużo osób to zrobie ten... Albo tych serwerów jest dużo to zrobie ten.

Błąd! Jak chcesz stworzyć serwer zrób coś czego jest mało. EasyHC to serwer którego jest zbyt dużo, a nie różni się praktycznie niczym od PvP.

Chociaż jak zrobisz dobre pvp to może wypalić 

r9wfFzB.png

Opublikowano

Moim zdaniem zrób serwer pvp jest ich mało dodaj coś od siebie coś zupełnie nowego myślę ze to spodobało by się kilku graczom minecrafta.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

Zrób serwer PvP, ale niech to będzie za****bisty serwer. Mam namyśli:

- Kilka map 

- Rozbudowany system ekonomii

- Levele, bonusy, promocje itp.

- Autorskie rangi (np. zamiast Gracz to Chłop), a np. nim użytkownik lepszy i ma więcej kasy to Magnat

- Estetyka

- I DOBRA RADA, NIECH TO NIE BĘDZIE SERWER PAY TO WIN, BO TAKIE COŚ SZYBKO ODSTRASZA GRACZY

Opublikowano

Ja jestem za serwerem PvP ale za takim aby o set 4/3 było bardzo cieżko a na początek czysta żelazna zbroja. Pamiętam te stare czasy jak gościu wybiegł w diax zbroi i 30 żelaznych się na niego rzucało. To były czasy :3

Opublikowano

Zrób jakiś rozbudowany serwer PVP .Nie marnuj czasu robić serwer easy hc , bo tego jest masa i nikt by nie chcial grać na kolejnym. Ja bym polecił zrobić PVP-Hard żeby jakieś dzieci 10-latki od razu nie mieli wykokszone zbroje.

Opublikowano

Polecam zrobić serwer PvP można na nim o wiele więcej sie pobawić oraz jak ktoś padnie to nie robi takiej ,,dramy'' jak na serwerach hc
Ps. Serwery PvP dobrze na siebie zarabiaja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...