Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Szukam dobrej ekipy, znającej się na rzeczy, osoby chociaż jednej pełnoletniej, które posiadają chociaż 75% plików serwerowych, najlepiej samemu robione. 

Jestem w stanie przeznaczyc ponad 4000 PLN, Wy sami wybierzecie na co. 

Najważniejsze:

- 75% plików, 

- Własna strona/layout we własnym zakresie

- Własne Forum/layout we własnym zakresie

- Ogarnięta ekipa

Ja oferuję:

- Serwer dedykowany ( serwer ) 

- Serwer FPS ( Forum + TS3 ) 

- Reklama na forach ( Banery itp ), oraz u sławnych YTberów 10k + 

Kontakt: 

GG: 42756257

Opublikowano

Na co komu sponsor co, daje kasę na maszynę, forum, ts3, reklamy? Skoro piszesz że forum w własnym zakresie, ok. strona kosztuje liczmy ok 1500 zł ( z grafiką itp ). A ty chcesz dać 4000 zł i dać coś co sobie każdy może kupić? Maszyna nie jest aż taka droga czyli 2/4 tego co oferujesz a może i mniej. Do ts3, serwery tzn większość dołącza do kogoś. Forum postawić jest to wydatek do 100 zł z domeną a nawet i mniej. Co do oferty nie przekonuje mnie, a czy polecić nie wiem nie znam. Ale moim zdaniem nie masz zielonego pojęcia o tym co chcesz za sponsorować / za proponować ludziom. Mimo to życzę powodzenia. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Na co komu sponsor co, daje kasę na maszynę, forum, ts3, reklamy? Skoro piszesz że forum w własnym zakresie, ok. strona kosztuje liczmy ok 1500 zł ( z grafiką itp ). A ty chcesz dać 4000 zł i dać coś co sobie każdy może kupić? Maszyna nie jest aż taka droga czyli 2/4 tego co oferujesz a może i mniej. Do ts3, serwery tzn większość dołącza do kogoś. Forum postawić jest to wydatek do 100 zł z domeną a nawet i mniej. Co do oferty nie przekonuje mnie, a czy polecić nie wiem nie znam. Ale moim zdaniem nie masz zielonego pojęcia o tym co chcesz za sponsorować / za proponować ludziom. Mimo to życzę powodzenia. 

Strona 1500zł? To mnie rozwaliłaś. xD Piękna strona zakodowana to koszt 300-700zł (zależy jak rozbudowana i od kogo). Ja osobiście bardzo ładną stronę, zakodowaną, bez dziur (co byś pewnie za chwile zarzuciła) zapłaciłem 450zł - gdzie tu do 1500? Za 1500zł to ja nie wiem czyją Ty oferte za tyle znalazłaś, ale chyba jakiś naciągacz. :P

Co do tematu, jak oferujesz sponsoring to powinieneś płacić za wszystko co potrzebne, tak robią porządni sponsorzy. Jeśli tak nie robisz dużego zainteresowania nie będzie - ludzie szukają sponsorów bo nie mogą sobie pozwolić na taki wydatek więc oczekują, że sponsor kupi wszystko, lub da kase na wszysto, a nie połowe. :D

Poza tym, napisałeś:

Jestem w stanie przeznaczyc ponad 4000 PLN, Wy sami wybierzecie na co.

No chyba coś nie tak, jak mamy wybrać na co, ale strony nie kupisz i mamy mieć we własnym zakresie. No to jak My mamy wybierać, jeśli Ty już zaznaczasz, że czegoś nie kupisz?

Opublikowano

Strona 1500zł? To mnie rozwaliłaś. xD Piękna strona zakodowana to koszt 300-700zł (zależy jak rozbudowana i od kogo). Ja osobiście bardzo ładną stronę, zakodowaną, bez dziur (co byś pewnie za chwile zarzuciła) zapłaciłem 450zł - gdzie tu do 1500? Za 1500zł to ja nie wiem czyją Ty oferte za tyle znalazłaś, ale chyba jakiś naciągacz. :P

Co do tematu, jak oferujesz sponsoring to powinieneś płacić za wszystko co potrzebne, tak robią porządni sponsorzy. Jeśli tak nie robisz dużego zainteresowania nie będzie - ludzie szukają sponsorów bo nie mogą sobie pozwolić na taki wydatek więc oczekują, że sponsor kupi wszystko, lub da kase na wszysto, a nie połowe. :D

Dobra strona to jest od zielska czy bombworka i tak oni cenią po 1000+ za rozbudowane cmsy ;).. dolicz layout. @topic - bez sensu jest, że ktoś ma sobie sam stronę załatwić... Jako sponsor sponsorujesz cały projekt.. Co innego jakbyś napisał "wsparcie finansowe"

Opublikowano

Dobra strona to jest od zielska czy bombworka i tak oni cenią po 1000+ za rozbudowane cmsy ;).. dolicz layout. @topic - bez sensu jest, że ktoś ma sobie sam stronę załatwić... Jako sponsor sponsorujesz cały projekt.. Co innego jakbyś napisał "wsparcie finansowe"

Bombworka skrypty juz dawno wyciekły i mozna sobie je podpiąć za free ;)

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Bombworka skrypty juz dawno wyciekły i mozna sobie je podpiąć za free ;)

Jednak, że jest to oszustwo :)... (w sumie to kradzież).. I wątpię by wyciekły tego rozszerzonego cms.

Opublikowano

Jednak, że jest to oszustwo :)... (w sumie to kradzież).. I wątpię by wyciekły tego rozszerzonego cms.

Ktoś tam kiedyś udostępnił jego skrypty, jednakże to były stare, a teraz ma inne, lepsze i wgl. także wiesz. Jednym z filmów na yt. mówił @pieczara22 o tym chyba. A tak poza tym on tego nie udostępnił, więc nie masz prawa z tego korzystać.

Co do tematu, forum okej rozumiem we własnym zakresie, ale strona?, żebyś potem miał na inne projekty, żebyś był do przodu z kasą?.

Moim zdaniem prawdziwy sponsor daje wszystko od tła ładowania do strony/maszyny.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Poza tym, napisałeś:

No chyba coś nie tak, jak mamy wybrać na co, ale strony nie kupisz i mamy mieć we własnym zakresie. No to jak My mamy wybierać, jeśli Ty już zaznaczasz, że czegoś nie kupisz?

Chodzi o skrypt IPBoard, który jak wiadomo, nie należy do tanich.

@Topic: Nie polecam, sponsor, który pisze temat, powinien zaproponować od a do z, począwszy od strony a kończący na maszynie.

Opublikowano

FPS ? Oh, wait ? Okey :O
Nie rozumiem, skoro masz przeznaczyć 4 tyś i piszesz na to co "wybierzecie sami", a później strona we własnym zakresie.. 
Nie polecam :)­

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...