Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios .. koń trojański...

The_Jaciub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem Sobie Teriosa i gdy go odpalam to pobiera pliki i po kilku sekundach komunikat od antywirusa, że poddano kwarantannie konia trojańskiego i przerywa, gdy na nowo rozpoczne pobieranie po przez kliknięcie "rozpocznij" to jest to samo i tak w kółko.. Czy tylko mi pobiera trojana?

Opublikowano

Ja się dziwię ze wy dalej się nie uczycie, siedząc na tym forum tyle czasu i nie wiecie co trzeba zrobić przy pobieraniu privów... Może ci wykrywać nawet ebole w pliku - i tak nie ma tam nic czego trzeba by się bać. Dodajesz do wyjątków i po sprawie. I bezsensem pisanie tematów... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ja się dziwię ze wy dalej się nie uczycie, siedząc na tym forum tyle czasu i nie wiecie co trzeba zrobić przy pobieraniu privów... Może ci wykrywać nawet ebole w pliku - i tak nie ma tam nic czego trzeba by się bać. Dodajesz do wyjątków i po sprawie. I bezsensem pisanie tematów... 

Niekoniecznie.. Lepiej uważać, ale fakt jest taki, że w Teriosie żadnego wirusa nie ma. Ale przy pobieraniu prywatnych serwerów nie zawsze należy mieć wyłączoną ochronę - chyba, że ten serwer już stoi, pobrała go jakaś ilość graczy i jest pewny. Sam jak kiedyś pobierałem klienta priva jeszcze przed startem i z przyzwyczajenia wyłączyłem antywirusa, żeby nie skasowało nic po 5 minutach miałem zawirusowane pół dysku. Autor tematu dobrze robi, że pyta czy jest to zaufany klient zanim wyłączy antywirusa. Lepiej się upewnić. ;)

Opublikowano

Po co się w to bawić? I tak cie zbanują jak wbijesz 180 lvl (kolege) i mnie (100 lvl) z powodem używania bota mimo że go nie użyjesz. 

Opublikowano

Niekoniecznie.. Lepiej uważać, ale fakt jest taki, że w Teriosie żadnego wirusa nie ma. Ale przy pobieraniu prywatnych serwerów nie zawsze należy mieć wyłączoną ochronę - chyba, że ten serwer już stoi, pobrała go jakaś ilość graczy i jest pewny. Sam jak kiedyś pobierałem klienta priva jeszcze przed startem i z przyzwyczajenia wyłączyłem antywirusa, żeby nie skasowało nic po 5 minutach miałem zawirusowane pół dysku. Autor tematu dobrze robi, że pyta czy jest to zaufany klient zanim wyłączy antywirusa. Lepiej się upewnić. ;)

Wiesz, może i masz trochę racji, ale ja testuję każdy serw, i nigdy nic mi nie skradziono, kont itp na zadnym serwie , steamie, itp, wirusów - 0 więc osobiście nie mam powodów do obaw ;p Po za tym mam zawsze dodany 1 folder, jeśli coś by się chciało z niego wydostać, antywirusy zaraz by to blokowały ( przykład z innych gier ) :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

­AntyVirus może ci go tak wykrywac bo może ma jakiś kod źródłowy, ale to nic strasznego dodaj do wyjątków i tyle.

Metin2list_GIF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...