Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co tu jest do wymiany?

ViperFSpeeD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ,co tu jest do wymiany aby all najbardziej wymagające gry chodziły na lajcie bez problemu (czy może nie trzeba wymieniać nic ;p ? jak tak to co I NA CO i czemu)

Mój sprzęt : 

Karta - NVIDIA GeForce GT 740 

Procek - AMD FX™ - 8320 Eight - Core Procesor

Ram - 8 GB DDR3

Win - Windows 8 64bit 

Opublikowano

Co taki słaby ;/

A zasilacza nie wiem jak sprawdzić jaki mam 

A na co polecacie wydać na jaką kartę i procesor ? żeby była spoko ale też zależy mi na jak najtaniej 

I za ile ten procek mój i karta by poszła ? (pojedynczo)

Opublikowano

Ten FX jeszcze ujdzie, wiec na razie nie trzeba go zmieniać. Otwórz obudowę i przeczytaj markę i moc na naklejce skrzynki na górze/dole

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Jeszcze nie wiem aby jak najtaniej ale też żeby nie jakieś gówno i tyle na razie mogę powiedzieć ;p 

Czyli c***a wiesz a nie wiadomo czego oczekujesz, określ się, tanio to pojęcie względne.

Dla mnie tanio to i5 4690k + gtx 970 gdyż za tą kwotę gram w większośc gier na full detalach 60 fps, najbardziej opłacalny zakup. 

­

Opublikowano

Czyli c***a wiesz a nie wiadomo czego oczekujesz, określ się, tanio to pojęcie względne.

Dla mnie tanio to i5 4690k + gtx 970 gdyż za tą kwotę gram w większośc gier na full detalach 60 fps, najbardziej opłacalny zakup. 

No dla ciebie tanio bo rodzice dają hajs i gimbus się bawi. I bez wulgaryzmów, mama cie nie nauczyła, żeby zachować kulturę ?

Opublikowano

Skoro nie chcesz shitu no to proponuje gtx 980 ti. Albo chcesz pomocy albo nie. Skoro nie chcesz udzielić takiego infa to nikt Ci nie pomoze. Tracisz czas mój i innych.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

No dla ciebie tanio bo rodzice dają hajs i gimbus się bawi. I bez wulgaryzmów, mama cie nie nauczyła, żeby zachować kulturę ?

Sorki, mam ważniejsze cele aniżeli wydawanie hajsu na hardware, to że ktoś jest biedny to jego sprawa, nos zachowaj w swoim portfelu. 

­

Opublikowano

A za 800 zł jaką polecacie kartę graficzną która by pociągnęła nawet nowe produkcję takie jak np need for speed underground 3 (wiem że jeszcze nie ma podanych wymagań ale tak na oko)

Jak wgl w takiej cenie jest jakaś na tyle dobra to proszę podać mi link do niej gdzie jest cała nazwa tej karty lub nawet gdzie mógł bym ją kupić.

Opublikowano

Dzięki ;) ale za 5 dni aukcja się kończy a za tyle dni nie zakupie na razie karty graficznej ;/

Proszę o dalsze propozycję 

Kończy się aukcja, ale powróci na 100pro, poza tym, karta jest dostępna w innych miejscach ;) bez obaw, to dość nowa karta, nie braknie jej.

Opublikowano

A jak myślisz ten mój cały sprzęt poradził by se z need for speed underground 3 na minimalnych wiem że nie ma podanych ale tak na oko porównać z nfs carob i dodać trochę wymagania ;p ?

Opublikowano

A jak myślisz ten mój cały sprzęt poradził by se z need for speed underground 3 na minimalnych wiem że nie ma podanych ale tak na oko porównać z nfs carob i dodać trochę wymagania ;p ?

Tiaa, na pewno sobie poradzi, wymagania jeszcze chwilke będą rosnąć, myślę zaraz to się całkiem uspokoi, głównie dlatego, że nowe konsole nie są jakoś super mocne, a tworcy dojdą do ich granic możliwości i grafika będzie stała w miejscu. (oczywiscie bedzie jakis tam progres, ale bez przesady)

Opublikowano

­Poza tym na ten moment jesteśmy świeżo po premierze takich gier jak GTA, czy Wiedźmin. Czyli chyba najbardziej wymagających gier tego roku, a GTX960 daje sobie z nimi radę na spokojnie. Ja bym szybciej myślał, nad przesiadką na intela, ale to odpada, bo kupiłem niedawno pewnie ten komputer na allegro...

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...