Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop Asus do 4200 zł

Bieniu V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym poprosić o pomoc w znalezieniu najlepszej oferty laptopa firmy Asus najlepiej z serii N.

Dlaczego? Będzie to komputer siostry i akurat ta seria najbardziej przypadła jej do gustu. Co do wymagań: bardziej zależy mi na jego długowieczności niż wysokiej jakości podzespołach.

Jako że komputer będzie głównie używany w celach "multimedialnych" tzn. oglądania filmów, czytania książek i przeglądania internetu bardzo miło widziana będzie matowa matryca i podświetlana klawiatura.

Wiem że mógłbym kupić laptop spełniający te wymagania za niższą cenę ale bardzo zależy mi aby przeżył conajmniej 4-5 lat :)

Opublikowano

http://www.x-kom.pl/p/246248-notebook-laptop-17-3-msi-gp70-leopard-pro-i7-4720-8gb-240-win8x-gtx850m-fhd.html

i7, 8gb ramu, ssd, matowa matryca, pogra w nowsze gry.

Choć w tej cenie jest wydajnieszy Lenovo (nic z serii N od Asusa nic nie znalazlem)

http://www.x-kom.pl/p/249430-notebook-laptop-17-3-lenovo-y70-70-i7-4720hq-4gb-240-win8-1-gtx960-fhd.html

i7, ssd, błyszcząca matryca IPS, bardzo wydajny układ graficzny i tylko 4gb ramu

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Lenovo bardzo ciekawy, szkoda że raczej niepotrzebny dotykowy ekran (błyszczący) i zaledwie 4 Gb pamięci RAM. Także dysk nie podchodzi: zaledwie 240 Gb, wolałbym 500 lub 1k Gb HDD. Daję plusa za tego MSI dużo bardziej mi się spodobał. Dzięki! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...