Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria v3 co o tym myślicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem, da się to zauważyć że psioczą na każdego kto trzyma się z Bladorem, i ciągle te same osoby + te które skończyły z banem wypowiadają się negatywnie.. Ciekawe dlaczego inni nic do niego nie mają.. Wyczuwam tutaj lekki ból dupy :O

No wiesz, ja liżę mu dupę. Mimo iż jako pierwszy napisałem coś w jego kierunku, co go obraziło, bo wcześniej nikt nie miał jaj, aby to zrobić, a że potem jako pierwszy otrzymałem dostęp do serwera, to zostałem "lizodupem" :D

Opublikowano

No wiesz, ja liżę mu dupę. Mimo iż jako pierwszy napisałem coś w jego kierunku, co go obraziło, bo wcześniej nikt nie miał jaj, aby to zrobić, a że potem jako pierwszy otrzymałem dostęp do serwera, to zostałem "lizodupem" :D

Ludzie do k**** :) Pocisną Cię za to że ty rozmawiasz z kimś z kim oni nie mogą

Opublikowano

typowy ból dupy, nic nie zrobisz. Ja się tym nie przejmuje, bo to tylko pomoc z mojej strony, ale inni twierdzą inaczej. :D

Opublikowano

Teraz ma rangę emeryt, ale co to zmienia? Tworzył ten serwer, był technikiem. Wygląda to tak, że skończył robotę, dostał wynagrodzenie, więc teraz może wszystkich wyzywać i niszczyć serwer, przecież już ma kwit na koncie.

Zauważyłem, da się to zauważyć że psioczą na każdego kto trzyma się z Bladorem, i ciągle te same osoby + te które skończyły z banem wypowiadają się negatywnie.. Ciekawe dlaczego inni nic do niego nie mają.. Wyczuwam tutaj lekki ból dupy :O

Jak myślisz dlaczego wypowiadają się negatywnie? Jeżeli byłby w porządku to chyba nikt by się o nim źle nie wypowiadał?

A jeżeli tak wam zależy żeby dostać dowody żałosnego zachowania bladora, gdy był jeszcze technikiem to zapraszam do tematu ''Co z Tiverią?'' jest tam pare ssów, które to pokazują w tym jeden wrzucony przeze mnie.

Ja nie krytykuję go z nudów, tylko dlatego, że mam powody, przeglądając wasze profile stwierdzam, że nie jesteście przypadkowymi osobami, tylko takimi którym zależy na przedstawieniu bladora w jak najlepszym świetle i nikt was nie przekona, że zachowuje się jak idiota+ CloudFlare widzę duże podobieństwo pomiędzy twoimi postami, a postami bladora, nie będę zdziwiony jeżeli to okażesz się ty ;) Kończę dyskusję z wami, tak jak kończę z tym serwerem, który jeszcze nie wystartował.

Opublikowano

O patrz Technik Emeryt Celebryta k***a jego mać... Nie mogą porozmawiać z czlonkiem ekipy ? Beka. Dziś emerytowany rencista technik bladzior aka LaBlador znów dal popis . Własciciel serwera Haski bedąc w tym czasie na forum nie zareagował w zaden sposób . Bladź robiła co chciała... Nie polecam ze wzgledu na "administracje" o ile można to coś tak nazwać.

Opublikowano

O patrz Technik Emeryt Celebryta k***a jego mać... Nie mogą porozmawiać z czlonkiem ekipy ? Beka. Dziś emerytowany rencista technik bladzior aka LaBlador znów dal popis . Własciciel serwera Haski bedąc w tym czasie na forum nie zareagował w zaden sposób . Bladź robiła co chciała... Nie polecam ze wzgledu na "administracje" o ile można to coś tak nazwać.

Wielka porażka z Bladorem ktory zachowywal sie jak pajac a co do Haskiego to sie nie wypowiadam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...