Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria v3 co o tym myślicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co wiem to aktualnie jest zamknięta beta. nasuwają się tylko 2 pytania, kiedy start i dlaczego w temacie jest napisane V3? :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

z tego co wiem to aktualnie jest zamknięta beta. nasuwają się tylko 2 pytania, kiedy start i dlaczego w temacie jest napisane V3? :D

Tiveria (triadica) V1, Tiveria v2 i teraz startuje V3 :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Planowany start jest 24 Lipca,podobno testuja Go,Na forum sa propozycje ludzie dyskutuja na temat serwera

Takze jeszcze 4 dni :)

Opublikowano

lepiej niech wstawią prezentacje albo uzbroją się w wielką reklame na yt bo wyjdzie lipa

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Tiveria.pl jest prowadzona aktualnie przez jakąs nieogarniętą osobę, wgl nie liczy się ze zdaniem graczy i robi wszystko jak mu się podoba - będzie to nie wypał.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tiveria v3? To nie może się udać...

Nie ma nawet prezentacji a wy już mówicie że się nie uda.  <_<

Polecam poczekać na prezentacje i dopiero oceniać.  -.-

Opublikowano

Nie ma nawet prezentacji a wy już mówicie że się nie uda.  <_<

Polecam poczekać na prezentacje i dopiero oceniać.  -.-

Z tego co słyszałem, to prezentacji na mpc ma nie być, tylko serie na yt, ale ile w tym prawdy, to nie wiem.

Opublikowano

Z tego co słyszałem, to prezentacji na mpc ma nie być, tylko serie na yt, ale ile w tym prawdy, to nie wiem.

Mają być podobno jakieś nowości i nawet nie chcą zrobić prezentacji co dodali lub pozmieniali? 

Czyli youtuberzy wszystko nam opowiedzą?  -.-

Mimo wszystko mam nadzieję że nie zepsują dobrej opinii tego serwera. :)

Opublikowano

Mają być podobno jakieś nowości i nawet nie chcą zrobić prezentacji co dodali lub pozmieniali? 

Czyli youtuberzy wszystko nam opowiedzą?  -.-

Mimo wszystko mam nadzieję że nie zepsują dobrej opinii tego serwera. :)

Też mam taką nadzieję, a co wyjdzie, to zobaczymy.

Opublikowano

Tiveria.pl jest prowadzona aktualnie przez jakąs nieogarniętą osobę, wgl nie liczy się ze zdaniem graczy i robi wszystko jak mu się podoba - będzie to nie wypał.

Wystarczy zajrzeć na ich forum dział propozycje także administracja liczy się ze zdaniem.

Ważne aby był klimat starej tiverii. A z graczami to lepiej, żeby grało te 200 ogarniętych niż 1000 gimbusków :)

Opublikowano

Ciekawe gdzie w tym wszystkim cała stara administracja tiverii :v

Gdzie wyjaśnienia dlaczego padła wcześniejsza odsłona? Coś czuję wielgaśny blef z ich strony.

footer_logo.png

Opublikowano

Ciekawe gdzie w tym wszystkim cała stara administracja tiverii :v

Gdzie wyjaśnienia dlaczego padła wcześniejsza odsłona? Coś czuję wielgaśny blef z ich strony.

Wiesz czym jest blef? Maja domene,strone,prawa,fan page i uruchomili juz bete. W piatek start. 

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

15gbknt.jpg

Technik tiverii, osoba która pobanowała część starej ekipy tiverii bez podania przyczyny, haski(nowy właściciel) jest nieaktywny na forum.

Opublikowano

15gbknt.jpg

Technik tiverii, osoba która pobanowała część starej ekipy tiverii bez podania przyczyny, haski(nowy właściciel) jest nieaktywny na forum.

Gdzie ty u tego typa widzisz range technik? Bo ja widzę emeryta :rolleyes:

Opublikowano

Hmm więc 18 godzin temu zakończył swoją współprace z tiverią więc dlaczego kolega 2x up nazywa go wciąż technikiem? Skoro już nie pełni funkcji to po kiego się go czepiać? Gdzie logika bo w tym momencie nie rozumiem :huh:

Bo oni ciągle go mają za członka teamu XDD

Opublikowano

Bo oni ciągle go mają za członka teamu XDD

Zauważyłem, da się to zauważyć że psioczą na każdego kto trzyma się z Bladorem, i ciągle te same osoby + te które skończyły z banem wypowiadają się negatywnie.. Ciekawe dlaczego inni nic do niego nie mają.. Wyczuwam tutaj lekki ból dupy :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...