Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajny gold..

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:v da się? da się

Akurat byłem w 5 winowym win-streaku i prawdopodobne było danie mnie od razu z g3 do g1, bo ogólnie dobre miałem.

Szkoda..

­

Hello there.

Opublikowano

Akurat byłem w 5 winowym win-streaku i prawdopodobne było danie mnie od razu z g3 do g1, bo ogólnie dobre miałem.

Szkoda..

­

To nie "win-streak" decyduje o tym, czy masz możliwość 'przeskoczenia', tak jak w Twoim przypadku z g3 do g1, tylko Twoje MMR.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

To nie "win-streak" decyduje o tym, czy masz możliwość 'przeskoczenia', tak jak w Twoim przypadku z g3 do g1, tylko Twoje MMR.

no co ty kur*a nie powiesz, jakby winstreak nie podwyższał MMR...

do tego to promo i takl przegrałem 19 deaths kha

­

Hello there.

Opublikowano

OnlyGetRekt to graliśmy razem ? :D...

nie no... ostatnio tylko chcialem sobie zagrać irelią i tak wyszło ;x

a co do gry... to nic specjalnego...

Jeden AFK... Łysy przestał grać kiedy jinx wyszła... Zed grał beznadziejnie... a ty nawet minimalnej farmy nie zrobiłeś ;x...

tak się składa że u nich wszyscy 1/4...

gdybyś był sprytny zabiłbyś katę... Irelia > Kata... ale prawdopodobnie byłeś za słabym graczem ;x

Rito w tym przypadku dało grę 1v1... ty VS Kata... bo nikt u ciebie ani u nich nie grał...

Opublikowano

Jeden AFK... Łysy przestał grać kiedy jinx wyszła... Zed grał beznadziejnie... a ty nawet minimalnej farmy nie zrobiłeś ;x...

gdybyś był sprytny zabiłbyś katę... Irelia > Kata... ale prawdopodobnie byłeś za słabym graczem ;x

Rito w tym przypadku dało grę 1v1... ty VS Kata... bo nikt u ciebie ani u nich nie grał...

jak mialem zrobic minimalna farme 3 vs 5?

bylo 2 afkow, nie 1, od samego poczatku tylko leona ciagle sie laczyla i rozlaczala.

­

Hello there.

Opublikowano

gdybyś był sprytny zabiłbyś katę... Irelia > Kata... ale prawdopodobnie byłeś za słabym graczem ;x ;)

Hihi :D wiesz naogladal sie tych lcsow zobaczyl irelie to ja picuje bo wolna a robi 1/7 = ) totalna parodia ;d no ale jakos wygralismy xD ale to i tak jest nic w porównaniu rengara ; ) po zrobieniu 1/7 spytalem czy troluje a ten ze gra pierwszy raz :D z ulta wbijal na tanka xD (gragrasa) ahh.Co do tematu to graj duo ;P gralem z jakimis goldami to na 10 meczy 2 przegrane ;P

b53c9b011d5d0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...