Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pudzian Vs Kawaguchi & Khalidov Vs Sakurai

xFrez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cienko było... W 2 rundzie Pudzian nie miał siły. Mam nadzieję, że na kolejną walkę Mariusz poprawi trochę kondycję ;]

90921442.png
Opublikowano

Wygrał, ale ja osobiście uważam, że z Timem Silvia szans dużych mieć nie będzie. Pudzian mówił, że jest szybki, ma dobrą kondycje itp. Wyszło jednak inaczej i tej kondycji mu zabrakło od samego początku 2rundy.

Czyli podsumowując:

-Nerwówka na samym początku (myślał, że znalazł drugiego Najmana i powali go w pół minuty)

-Brak kondycji.

-Brak szybkości i siły.

-Nieudolna walka w parterze.

-Strach przed kopnięciami?

Chyle czoła Kawaguchiemu.

368216.png

Opublikowano

No ladnie dobrze ze wygral .W 2 rundzie sily wogole niemal ;] Musi nad kondycja popracowac .

Jesli za 2 tygodnie na poczatku trafi Silvie kilka razy mocno w czolo to powinien wygrac ;p Teraz musi sie oszczedzac bo te 2 walki to byl spacerek prawdziwe MMA zacznie sie w walce z Silvią

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Pudziana tutaj uratowała masa, technikę miał złą i gdyby tak naprawdę nie cielsko tamten japończyk wjebał by mu ;-), ci co oglądali widzieli, właził na niego jakby nie widział kobiety od 10 lat :O

2006-2010

Opublikowano

No Pudzian zajebiście Rozpierdolił tego Japońca. Najbardziej wkurzyła mnie pierwsza walka Olivy z Łotwinem jakim kurwa on zdobył zwycięstwo jak on się napierdalać nie umie.

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Spodziewałem się nokautu ze strony pudziana, ale cóż... A kto oglądał walkę Mameda? Wydaje mi się, że była zdecydowanie lepsza... chociaż i tak był remis. A tutaj taki filmik z możliwościami mameda:

http://www.youtube.com/watch?v=pv4WSuUqrLs

Końcówka rozpierdala :D

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Weteran
Opublikowano

heh : > pudzian nie ma techniki najlepszej , praktycznie wali na oslep ^ ^

no ale i tak nie japan : > zadnych szans .

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

No tak ale mysle ze Jesli byly by jeszcze ok 2 rundy Końcowe to Pudzian mogł by przegrac. Tak jak powiedział UP nie ma techniki wali na oslep przez co się męczy jedynie co robił dobrze sprowadzał Japana do naroznika łapał za nogi i wywracał

Opublikowano

te wywracanie tez nie bylo lux :D napoczatku prubowal za 2 nogi ale trenur sie darl zeby bral za jedna to prosciej bedzie

Opublikowano

Pudzian ma słabą kondycje^^ Dla niego najlepiej jest wygrywać walki w pierwszych sekundach bo później szybko się męczy. Dlatego na samym początku atakuje z taką furią ;]

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

No dokładnie a mahmeda walka trwała 18 min i w ten czas kopnął japońca 2x w klejnoty i 4x giłotynke zarzucił . Czekaw na następne walki pudzianj xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...