Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CŻOŁG

SabaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę szybkiego meda na V tier premium co polecacie ??? Myślałem o Chi Nu Kai  , T-25 a jak żaden z nich nie polecacie to zostanie mi churchill. Czy ktos moglby mi przedstawić zatety i wady tych 2 medów , meczmejking i opłacalność oraz czy ich penetracja jest spoko. Tak wiem moje orto, ale męczę sie pisząc poprawnie xD xD xD

Opublikowano

K***a, większymi literami to napisz, bo prawie nic nie widać.

T-25 jest dużo lepszy od Japońca. Jest szybszy,ma więcej punktów życia i spamerskie działko.

Chi-Nu-Kai podsiada celniejsze działo z bardzo dobrą penetracją na zwykłych pociskach (na "złotych" już jest gorzej)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

W ogóle nie warto kupować 5 tieru premium weź uzbieraj golda i kup jakiś 8 tier

Porównaj sobie koszt 5t, a 8t. Nie każdego stać. Ja polecam Churchila III, jest dobry. Spamerskie działko, pancerz ok, do szkolenia ruskiej załogi. Mobilności trochę brakuje i na stocku jest koszmarem, ale z 5 perkami da się już grać B)

Opublikowano

Mam Churcha i Chi Nu Kai, moge powiedzieć tyle że Church jest bezsprzecznie lepszy, MM do VI przy czym Chi Nu Kai ma do VII wiec to jest kolosalna rożnica.

Podsumowując :

------------------

Churchill III

+pancerz

+działo (rld poniżej 2s robi sieczke z przeciwnika)

+MM tylko do VI (8/10 bitew ten czołg ląduje na TOP)

-prędkość

-----------------

Chi-Nu-Kai

+działo

+kamuflaż (ja odczuwam że ma dosyć dobry)

+- prędkość która mogłaby być nieco lepsza

-----------------

T-25

+działo zbliżone do Chi-Nu-Kai (ale japoniec ma większy alfa dmg)

+duża ilość HP jak na meda (610) co spokojnie pozwala na bardziej bezpośrednią konfrontacje

+mobilność jest ona zdecydowanie lepsza od japońca

-to chyba zasięg widzenia bo tylko 320 co jest koszmarem gdy jesteśmy osamotnieni

-----------------

Ja bym polecał Churcha, jest wyśmienity, mój osobisty rekord na nim to ogólny exp 2352 na porażce

Myśle że pomogłem

signature.png

Opublikowano

Porównaj sobie koszt 5t, a 8t. Nie każdego stać. Ja polecam Churchila III, jest dobry. Spamerskie działko, pancerz ok, do szkolenia ruskiej załogi. Mobilności trochę brakuje i na stocku jest koszmarem, ale z 5 perkami da się już grać B)

Jest jeszcze suczka która na -40% jest w przyzwoitej cenie jeżeli ktoś już planuje zakup. Szybka jak med ale po kolejnym nerfie celności trzeba mieć dobrą załogę i jakieś umiejętności by na niej dobrze zarabiać.

Opublikowano

Jest jeszcze suczka która na -40% jest w przyzwoitej cenie jeżeli ktoś już planuje zakup. Szybka jak med ale po kolejnym nerfie celności trzeba mieć dobrą załogę i jakieś umiejętności by na niej dobrze zarabiać.

7 tiery są maksymalnie -30%, a to i tak dużo więcej niż 5.

Opublikowano

Dokładnie, kup Churchilla 3. Mimo, że o jego mobilności szkoda gadać to jak na V sporo odbija, a jego działko ma wysoką szybkostrzelność i penetrację przy niezbyt wysokim DMG. Jeśli rzuci Cie na niższe tiery to można nieźle ich porobić, ogólnie polecam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...