Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parodia CS'a

Master Flow

Overwatch - parodia   

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy overwatch powinnien być zreformowany ?

2. 2. Czy powinni bardziej ograniczyć do niego dostęp ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieci które nie umieją grać... dzieci które nie ogarniają premade i lucky shot....

Co to jest ??? Gdy tylko ktoś zacznie lepiej grać, ma lepszy dzień od razu "report" "hax" "reported" i po kilku dniach B.A.N.

Wyraźcie swoją opinie na temat tego overwatcha.

Dotychczasowo :

Supreme 800h - overwatch

Global elite około 500h - overwatch

Supreme około 150h - overwatch

Unranked 25h (6 wygranych na 6 gier) - overwatch

Grane czysto, beż niczego.... żadnych cheatów czy bóg wie co. Jedynie premade z członkami, dawanie info co się widziało słyszało :|

Opublikowano

Co do 2 pytań to tak, to powinno się zmienić. Wątpię w to, że rzekomo pracownicy Valve sprawdzają każde ''zatwierdzone'' demko. Na pewno im się chce, ładują od razu bany i tyle... Moim zdaniem OV powinien być od 200 wygranych i min. rangi LE

Opublikowano

To ty kurde ziomek jesteś lepszy od Screama bo tylko raz mu zbanowali na ow ://

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Ale wy płaczecie, tak jak kolega wyżej, jedyny taki ostro nieuzasadniony ban gdzie ziomek na smurfie robił cuda i wyglądał jakby leciał na aimie i delikatnym WH to właśnie ScreaM, nie wierzę że ty jesteś lepszy od typa, który zalicza się do tej elity lanowców, więc grasz po prostu na haksach a teraz płaczesz bo po fali banów VAC, straciłeś sobie konto. 

Miłego dnia.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Jak byłeś czysty to sprobuj napisać do valve żeby sami obejrzeli twoje demo i pokazali ci gdzie się niby spaliłeś

Opublikowano

Ale wy płaczecie, tak jak kolega wyżej, jedyny taki ostro nieuzasadniony ban gdzie ziomek na smurfie robił cuda i wyglądał jakby leciał na aimie i delikatnym WH to właśnie ScreaM, nie wierzę że ty jesteś lepszy od typa, który zalicza się do tej elity lanowców, więc grasz po prostu na haksach a teraz płaczesz bo po fali banów VAC, straciłeś sobie konto. 

Miłego dnia.

Bardzo śmieszy mnie ten twój całkiem dziwny komentarz.

Opublikowano

Wg mnie overwatch powinien być od kałacha bo tam już ludzie w miarę myślą, i potrafią rozróżnić haksa od koksa.

Opublikowano

Wg mnie overwatch powinien być od kałacha bo tam już ludzie w miarę myślą, i potrafią rozróżnić haksa od koksa.

Nie, nie potrafią.

Dostępu do overwatcha nie powinny mieć osoby co myślą, że militia jest "nową mapą" lub nie znają nazw miejscówek na mapach, a w kałachu to jest codzienność.

Mając supereme stwierdzam, że poziom tam jest żenujący równie jak na kałachach, rzadko trafia się na kogoś dobrego.

#top

Wejdź na któreś konto i udostępnij demko, zobaczymy co tam postrzelałeś.

Opublikowano

Jak patrzę na niektórych odpowiedzi np. @Miksterek to tak myślę że pierdolisz. Co mają powiedzieć ludzie którzy mają np. 1000 godzin ale przez jakieś typowe cs ścierwo mają np. g4. Ogólnie powinno się to zmienić. Ja dostałem możliwość robienia przy około 161 meczach 600-700 godzinach i randze chyba g2 lub g3.  Teraz mam g4 i 800 godzin, pomimo niby tak marnej randze bardzo dobrze ogarniam grę i mogę mierzyć się z 2 albo 3 wyższymi odemnie rangami (kałach 2 kałachy albo tam 1 wyżej nie wiem co jest). Wszystko zależy od dnia czy człowiek ma formę czy nie

Opublikowano

tak kalach, jak by mysleli to by byli wyzej.

co do tematu, to cheatowales i teraz placzesz

Opublikowano

Co do 2 pytań to tak, to powinno się zmienić. Wątpię w to, że rzekomo pracownicy Valve sprawdzają każde ''zatwierdzone'' demko. Na pewno im się chce, ładują od razu bany i tyle... Moim zdaniem OV powinien być od 200 wygranych i min. rangi LE

Wątpię, że aż tyle banów za sam OW dostał (coś więcej tam musiało być ^^)

Również się zgadzam, że demka powinny być do oglądania od tego LEMA przynajmniej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...