Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Astilia.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I właśnie dlatego nie powinno się udostępniać plików na mpc. Tak musi być skoro w skrypcie startowym jest o tym wzmianka ;)

Jestem ciekaw czy Ty robiąc pierwszy serwer wszystko wiedziałeś, udajesz kogoś jesteś nikim.

Masz złe informacje, bo startuje albo 29 albo 30, i nie chce szumu bo mam w to wyjebane mam dobrą reklamę, zresztą widzę że chyba już nic wrzucać nie można oprócz Ciebie, bo odrazu hejtujesz że ktoś komuś coś dał za free...

Dobra, zmykam robić serwer strzała.

Taki kraj ;f

"Taki kraj ;f" napisał to wszechwiedzący :) Teraz ja mógł bym napisać Twoje słowa, gdyż w tym kraju nie brakuje takich osób jak Wy, co tylko potrafią się wywyższać.

Opublikowano

Jestem ciekaw czy Ty robiąc pierwszy serwer wszystko wiedziałeś, udajesz kogoś jesteś nikim.

"Taki kraj ;f" napisał to wszechwiedzący :) Teraz ja mógł bym napisać Twoje słowa, gdyż w tym kraju nie brakuje takich osób jak Wy, co tylko potrafią się wywyższać.

Nie mam siebie za bóg wie kogo i racja nie wiedziałem wszystkiego. Skoro jesteś nowy i dopiero zaczynasz jest wiele łatwiejszych plików obsłudze na których możesz się uczyć ;)

Opublikowano

Nie polecam tego pobierac. Sa bony w socketach i na pewno wiele innych niespodzianek. Surek falsywa k***a, najpierw obraza @Tesoria a sam kupuje od niego rzeczy.. I te wyludzanie lajkow.. Zenada..

Od Asfena coś kupić ? xD

Opublikowano

Mają te pliki coś ciekawego ?

#Topic. Nie wiem czy ktoś na tym wystartuje bo serwer z tego co wiem był nudny :p

Anyway. Dzięki.

Opublikowano

Udostępnianie plików mysql w paczce zamiast SQL, propsuje "techniku"

Takie dostałem :(

Wszystko okej ?

Dzwonić po karetkę ?

Dzwoń  może nie jest jeszcze za późno :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pliki dobre dla osoby zaczynającej bo czyste w miarę.

PS: Pliki kompletne sprawdzał ktoś? xD

Wydaję mi się, że kompletne skoro wszystko działa i wszystko jest.

39d16e1698c65ba3.png

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...