Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Astilia.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam tego pobierac. Sa bony w socketach i na pewno wiele innych niespodzianek. Surek falsywa k***a, najpierw obraza @Tesoria a sam kupuje od niego rzeczy.. I te wyludzanie lajkow.. Zenada..

2.jpg

Sorry, kumplu :( Nie obrażam już KRULA :( Przepraszam :/

@anty Pliczki są dobre że tak powiem na start;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jesteście złodziejami, Astilia to Moja i znajomego propozycja nazwy na serwer wymyślona znacznie wcześniej niż zaczeliście robić jakiekolwiek pliki, a Moja głupota że powiedziałem kilku osobom o Astilii . Żałosne.

Opublikowano

­

PS: jak dobijecie 150 lików to może coś ciekawszego wrzucę dla naszych miłych "Techników MPC" co wszystko wiedzą.

Ale Ty nie masz nic ciekawego do zaoferowania truskulu więc z czym do ludzi. Nie wyłudzaj lajków.

Opublikowano

­

Ale Ty nie masz nic ciekawego do zaoferowania truskulu więc z czym do ludzi. Nie wyłudzaj lajków.

Ty również.

topic. Polecam, fajne pliki

Opublikowano

Jesteście złodziejami, Astilia to Moja i znajomego propozycja nazwy na serwer wymyślona znacznie wcześniej niż zaczeliście robić jakiekolwiek pliki, a Moja głupota że powiedziałem kilku osobom o Astilii . Żałosne.

??? :D :D

Co do plików, to ujdą do nauki w sam raz, większych błędów nie mają jeśli faktycznie game jest z astili. 

Dlaczego pliki root się psują ?

Przed rozpakowaniem ważą 2,2mb

Po spakowaniu 2.1 mb.

0 edycji 

Czym pakujesz? 

jaka wersja game jest w tych plikach bo nie wiem czy warto pobierac ;d

Chyba 2089 bo, to pliki starej balanti nieco odbugowane.  

Opublikowano

??? :D :D

Co do plików, to ujdą do nauki w sam raz, większych błędów nie mają jeśli faktycznie game jest z astili. 

Czym pakujesz? 

Chyba 2089 bo, to pliki starej balanti nieco odbugowane.  

EterNexusem 

Opublikowano

­

Hm, no okej, zobaczymy za niedługo "kolego" PS: Ja Cie nie hejtuj ;/

Eh, hool serio pozwoliłeś?

Tak pozwolił.

Jesteście złodziejami, Astilia to Moja i znajomego propozycja nazwy na serwer wymyślona znacznie wcześniej niż zaczeliście robić jakiekolwiek pliki, a Moja głupota że powiedziałem kilku osobom o Astilii . Żałosne.

3.jpg

Kim Ty jesteś noname?(Patrz na date serwera)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

maszynapn_waqrrrh.png

dobrze wystartowało czy musi byc plik game_arena?

I właśnie dlatego nie powinno się udostępniać plików na mpc. Tak musi być skoro w skrypcie startowym jest o tym wzmianka ;)

Opublikowano

­

Hm, no okej, zobaczymy za niedługo "kolego" PS: Ja Cie nie hejtuj ;/

Tak pozwolił.

Na moje to Ty jedynie co chcesz to narobić szumu bo za 4 dni Twój serwer startuje :D

Opublikowano

­

Na moje to Ty jedynie co chcesz to narobić szumu bo za 4 dni Twój serwer startuje :D

Masz złe informacje, bo startuje albo 29 albo 30, i nie chce szumu bo mam w to wyjebane mam dobrą reklamę, zresztą widzę że chyba już nic wrzucać nie można oprócz Ciebie, bo odrazu hejtujesz że ktoś komuś coś dał za free...

Dobra, zmykam robić serwer strzała.

I właśnie dlatego nie powinno się udostępniać plików na mpc. Tak musi być skoro w skrypcie startowym jest o tym wzmianka ;)

Taki kraj ;f

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

­

Masz złe informacje, bo startuje albo 29 albo 30, i nie chce szumu bo mam w to wyjebane mam dobrą reklamę, zresztą widzę że chyba już nic wrzucać nie można oprócz Ciebie, bo odrazu hejtujesz że ktoś komuś coś dał za free...
Dobra, zmykam robić serwer strzała.

Taki kraj ;f

Wrzucać sobie możesz rzeczy na serwer easy, ale nie pliki serwerowe. Uzytkownicy tego forum wystarczająco już skretyniali, a takie wstawki jeszcze bardziej ich ogłupiają co również działa na niekorzyść autorskich serwerów, bo zaraz jakiś truskul postawi na tym serwer wykupi reklame na 3/4 youtuba i innych ścierw i będzie miał graczy a ktoś robi serwer rok/dwa wstawi prezke na mpc i ma 50 graczy, dlatego próbowałem ostatnio chyba bezskutecznie przekonać moderacje do zamknięcia tego działu ;p

@Noresta

dokładnie ;)

Opublikowano

­

Wrzucać sobie możesz rzeczy na serwer easy, ale nie pliki serwerowe. Uzytkownicy tego forum wystarczająco już skretyniali, a takie wstawki jeszcze bardziej ich ogłupiają co również działa na niekorzyść autorskich serwerów, bo zaraz jakiś truskul postawi na tym serwer wykupi reklame na 3/4 youtuba i innych ścierw i będzie miał graczy a ktoś robi serwer rok/dwa wstawi prezke na mpc i ma 50 graczy, dlatego próbowałem ostatnio chyba bezskutecznie przekonać moderacje do zamknięcia tego działu ;p

Tutaj zamknięcie działu nic nie da Ci co mieli się napobierać to już pobrali niestety już na to za późno. Dla mnie powinny zostać tylko czyste pliki np terenzo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...