Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last chaos ( zmiany i czy warto )

Andejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Porusze dzis temat globala.

Otóz po wielu zmianach w setach plusach stwierdzam ze niewarto juz grać.

Powody:

• Moby maja zwiekszone hp i trudno je czasem ubic
  • Słoniki wprowadziły do gry zbyt dużo zamieszania. Ich wycofanie powinno skutkowac na usunieciu ich z ekwipunku
  • Exp. 2 miesioce i 185 na is. Porażka

Dołączać sie do tematu i pisac co niepasuje.

Opublikowano

No mnie się najbardziej ten coraz to większy nacisk na Item Shop nie podoba, ale przecież da się wszystko osiągnąć bez wydawania pieniędzy. Co do słoników to z tego co wiem, to chyba dodali je z powrotem do IS, tylko po innej cenie? No i szkoda, że aktualnie bije się tylko hitami ze słonikiem. :v

Opublikowano

Last Chaos się wypalił. Swoje 5 minut ma już dawno za sobą. ;)

Tu cię zaskoczę LC idzie naprzód cały czas Ale gracze nie umieją już grać na serwerach typu medium hard Gdyż każdy zaczerpnął gry na serwerach typu 4Fun I ma gdzieś expienie latami jak można w dzień mieć to samo :P

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Siemka

Powody:

• Słoniki wprowadziły do gry zbyt dużo zamieszania. Ich wycofanie powinno skutkowac na usunieciu ich z ekwipunku

Ew człowieku obudziłeś się jakies 2 miesiące za późno.

pkt 1. Jakie mobki? Poza fantomem wsio bijesz w 2 sekundy (fantoma bijesz 4...)

pkt 2. Słonik... Fajna zabawka lecz po 177 poza bitwami i tak tego się nie używa

pkt 3. Żartujesz 2 miesiące? W 3 wbijasz BEZ ITEM SHOPU, natomiast z IS 175 to kwestia 4 dni (KatsuMi ostatnio to udowodnił) Ewentualnie z Artefaktami 1 dzień (pewien gracz to ukazał na forum LC)

Nastawienie pod Is.... oni utrzymują server na którym możecie grać i wynagradzanie ich tym jest wg mnie bardzo stosowne.

Były punkty uznania (program lojalnościowy), który każdy gracz logcznie myślący mógł zrobić na platynę.

Nie dawno zostało wprowadzony nowy system zapraszania znajomych i nagrody BARDZO, ALE TO BARDZO interesujące.

Opublikowano

Tu cię zaskoczę LC idzie naprzód cały czas Ale gracze nie umieją już grać na serwerach typu medium hard Gdyż każdy zaczerpnął gry na serwerach typu 4Fun I ma gdzieś expienie latami jak można w dzień mieć to samo :P

Ja mówię tutaj o polskim serwerze niestety.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka

Powody:

1. I dobrze wkońcu jest to serwer typu MEDIUM/HARD Global Polski od zawsze był trudny Nie patrz tylko na HP mobów i deff Macie elementy Podniesiony max plus itemów do +30 z tego co wiem Nie widzę problemu 

2. Kiedyś nie było słoników i każdy umiał grać Expiło się w pt i nikt nie narzekał . Powiedz że ci się nie chce :D

3, Obijałeś się idzie wyexpić w 1 dzień z pomocą ze strony Gildii A solo w tydzień. 

Kwestia tego że ludzią się nie chce expić Zaznali udogodnienia jakim był słonik a teraz tylko marudzą że się expić nie da 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Kwestia tego że ludzią się nie chce expić Zaznali udogodnienia jakim był słonik a teraz tylko marudzą że się expić nie da 

Masz racje za dawnych czasow wbijało się 20% na 94 lvl na godzinę ale wtedy był inny klimat potem przeszedłem na 777 i grało się bardzo przyjemnie exp x5 itd. 

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...