Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zabezpieczyć sie przed GM?

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, puszczam bota na cały dzien na małże/kawałki klejnotu i pytanie do Was jak się zabezpieczyć żeby nie dostać bana od GM, mądre odpowiedzi like, naj oczywiscie za najlepszą. Za nieprzydatne odpowiedz i nie odowłujące się do pytania zgłaszam, żeby nie było.

Proszę o przeniesienie do działu o cheatach i haxach, strasznie przepraszam, nie zauważyłem działu

Opublikowano

Nie zabezpieczysz się. Jak masz dostać bana to dostaniesz. Zależy też od serwera, mój bot na Etolinie stoi tydzień bez przerwy na mobberze + wh i bana nie dostałem, a znam takiego co puścił na Tortudze do m2 i po godzinie dostał.

Szczególnie jak chcesz fb postawić na rybki, to masz praktycznie 100% na bana.

A jak puścisz do m2 na kawałki klejnotu to jedynym zabezpieczeniem jest nie używanie mobbera, tylko expbot i auto pickup (biega, bije, zbiera) i pilnowanie, żeby odpisać w razie jak ktoś nas zgłosi i GM napisze. ;) a jak już korzystasz z mobbera to pelerynki w eq miej.

Opublikowano

Tak jak up pisal chcesz , czy nie chcesz bana wkoncu i tak dostaniesz . Jak nie za Fishbota to za bota w m2 ...

Ale jak juz koniecznie chcesz puscic bota to pusc w Dolinie ( Tam gdzie jest 2 specjalistow ) Ja puscilem i w 30 min 2 fms byly , takze zawsze cos , na FB nie polecam , bo banik leci doslownie po 30 minutach .. ;/

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

nie uzywaj mobber hacka.. wlacz sobie zabezpioeczenie na wypadek gdyby gm sie pojawil w poblizu by sie bot wylaczyl :)

To ma jeszcze większy przypał, jak GM się obok niego pojawi, a on się wyloguje. xD Teraz się wycwanili, chodzą prywatnymi postaciami, później wbijają na GM i ban. :P

Nie ma takiej możliwości. Kiedyś był wykrywacz GM'ów ale  teraz już nie ma.

Jest wykrywacz GM. ;)

Opublikowano

Zabezpieczyć... to się możesz Durexem w nocy... :) Jak cię złapią, żadne auto odpowiedzi nic nie pomoże ;) Musisz siedzieć i monitorować , to jedyne rozwiązanie. A najlepsze - zaopatrzyć się w mózg, chęci i nie używać hacksów.. ;) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...