Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bład przy wchodzeniu na serwer

helusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki oto błąd gdy wchodze na jeden z serwerów Minecraft " Logowanie nie powiodło się . Sesja wygasła (Sprobuj uruchomic gre ponownie)

Jest to juz 2 raz na tym serwerze :/ Wczesniej mogłem grać a pomiedzy 1 błedem a drugim minal 1 dzien :/

Prosilbym o pomoc :)

Uruchomienie gry nie poprawia sytuacji.

+Na swój serwer i na inne moge wejść.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Serwer jest sprawny, działa? Na Twoim miejscu skontaktowałbym się z Administratorem serwera, czy wszystko z serwerem w porządku. Jeśli to no-premium spróbuj zmienić nick, czasem pomaga.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

­Próbowałeś zrobić reinstall Minecrafta? Czyli usunąć wszystkie pliki i wygenerować nowe.

Jeżeli to nie pomoże, to inny Silnik zainstaluj.

Tylko nie wiem czy coś by to pomogło ;c Ale zawsze można spróbować.

­

Opublikowano

Nie jest to serwer premium :)  Ale nie zawsze wyskakuje ten blad :D Czasem wejde a rzadziej nie wejde xD

Opublikowano

Zmiana nicku przy 2 bledzie pomogla ale znow sie pojawil blad wiec usunelem serwer z listy wpisalem ponownie i dziala jak na ta chwile.

Opublikowano

Mam taki oto błąd gdy wchodze na jeden z serwerów Minecraft " Logowanie nie powiodło się . Sesja wygasła (Sprobuj uruchomic gre ponownie)

Jest to juz 2 raz na tym serwerze :/ Wczesniej mogłem grać a pomiedzy 1 błedem a drugim minal 1 dzien :/

Prosilbym o pomoc :)

Uruchomienie gry nie poprawia sytuacji.

+Na swój serwer i na inne moge wejść.

Serwer jest premium widocznie... Bo taki problem pojawia sie jedynie podczas logowania nonpremium na serwer premium. Ewentualnie serwer korzysta z pluginu na autologowanie premium i Twoj nick jest premium ;) Zmień nick

r9wfFzB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...