Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z xenobotem skrypty

dziegiel00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzien dobry mam problem z wczytaniem skrypta a kiedys mi na 10.77 normalnie wczytywalo i pieknie biegalo bez ani 1 błedu ten plik bez notanika wczytuje sie a ten co zmienilem na notatnik wogole pomoze mi ktos jak zrobic by przy sciagnieciu nie bylo pilku otwieranego automatycznie w notatniku ? post-1122125-0-09723500-1437316899_thumb.png sciagam skrypty z xenobot forum

Opublikowano

Dzien dobry mam problem z wczytaniem skrypta a kiedys mi na 10.77 normalnie wczytywalo i pieknie biegalo bez ani 1 błedu ten plik bez notanika wczytuje sie a ten co zmienilem na notatnik wogole pomoze mi ktos jak zrobic by przy sciagnieciu nie bylo pilku otwieranego automatycznie w notatniku ? attachicon.gifXENOBOT.png sciagam skrypty z xenobot forum

O jaki plik Ci chodzi, że się otwiera w notatniku?

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

no bo sciągnołem plik z xenobot forum frost corymbig otwotrzylem 1 raz w notatniku i sciagam dalej czemu odrazu otwieraja mi sie w notatniku te pliki a ja chce zeby bylo tak jak jakies 5 h temu ze mam ten plik jak na zdjeciu [100 ek+] apes ogarniasz juz ? albo jakos zmienic to cofnac no nie wiem wogole wczytac mi sie nie chce ten skrypt frosty corym big a kiedys dzialalo mi bez ani 1 pomylki 

Opublikowano

no bo sciągnołem plik z xenobot forum frost corymbig otwotrzylem 1 raz w notatniku i sciagam dalej czemu odrazu otwieraja mi sie w notatniku te pliki a ja chce zeby bylo tak jak jakies 5 h temu ze mam ten plik jak na zdjeciu [100 ek+] apes ogarniasz juz ? albo jakos zmienic to cofnac no nie wiem wogole wczytac mi sie nie chce ten skrypt frosty corym big a kiedys dzialalo mi bez ani 1 pomylki 

Przecież to ma rozszerzenie .rar, musisz to wypakować jakimś archiwizerem typu winrar/7zip.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...