Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać i kiedy może być u nas?

Wittano502

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej chciałbym dowiedzieć się o nowej postaci (nie chodzi mi o Gunner'a). Narazie wiem tylko, że walczy wręcz i atakuje mechanicznymi rękawice. Widziałem tą postać na koreańskim serwerze więc wkońcu musi trafić kiedyś do nas. A więc kiedy może prawdopodobnie ta postać wieść na europejskie serwery? Wszystkie odpowiedzi mile widziane.

Opublikowano

Patrząc na filmiki to postać na pewno bardziej przystępna jak gunner- tych armat od samego początku nie trawię. Na pewno nie podoba mi się, że te rękawice trzyma na plecach [mogły by być ciągle na łapkach tylko jakoś uwidaczniać się podczas combat]...śmieszny pomysł jak dla mnie, ale ogólnie wygląd i pomysł na postać ok [gameplayem przypomina tyranta z Lineage II]. Nie wiem jak paruje ciosy- chyba jakimś skillem- nie widać ani uników, ani bloków...a dmg nie dostaje.

NrwUNCU.png

Opublikowano

Na NA pewnie za 5 miechów... chyba, że się postarają i wyjdzie wcześniej, oby <3

Co do bloków to tak, ma 2 i chyba bez cd jak Zerk teraz + skille podobne do warra, że jak atakujesz to mniejszy dmg ci zadają stwory. Jak dla mnie nowy main, bo mainuję akurat Vi z LoLa, która jest bardzo do Brawlera podobna. 

Świetne animacje, szczególnie z tym dragonem. Ale z pewnością pewnie będzie przegrywać z szybkimi klasami typu Slayer czy Warrior 

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

Patrząc na filmiki to postać na pewno bardziej przystępna jak gunner- tych armat od samego początku nie trawię. Na pewno nie podoba mi się, że te rękawice trzyma na plecach [mogły by być ciągle na łapkach tylko jakoś uwidaczniać się podczas combat]...śmieszny pomysł jak dla mnie, ale ogólnie wygląd i pomysł na postać ok [gameplayem przypomina tyranta z Lineage II]. Nie wiem jak paruje ciosy- chyba jakimś skillem- nie widać ani uników, ani bloków...a dmg nie dostaje.

Prawdopodobnie ma 2 skille do parowania i polegają chyba one na tym samym co kulka Reapera. Jak cię atakuje stwór to masz unik i zadajesz mu tym samym dmg.

@topic

Nie wyjdzie wcześniej niż na Boże Narodzenie, En Masse już to pisało, a tak między nami to fajna postać i chyba mój nowy main :))

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...