Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BetaCraft

pablos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2013-04-29_1603a_5405723_5992334_lrg.jpg

Typ serwera: Survival

Premium: Nie

White List: Tak

PvP: Tak

Gildie: Nie

Działki: Nie

Cuboidy: Nie

Nudzi Ci się gra na nowych trybach, chcesz poczuć stare klimaty?
Chcesz znów poczuć dreszczyk emocji podczas chowania

swoich cennych przedmiotów?
Chcesz znów poczuć tą radość z znalezienia kryjówki innego Gracza i okradania go ?

Serwer jest starym dobrym Survivalem, bez zbędnych pluginów, nie znajdziesz tutaj nic więcej niż

plugin na logowanie, możesz budować, niszczyć, okradać i zabijać dosłownie wszędzie

gdzie twoja dusza zapragnie, brak ograniczeń, robisz co chcesz i gdzie chcesz.

IP:  37.187.24.145:29572

Wersja: 1.5.2

Aby dołączyć na serwer należy napisać do @1361622928-U485574.pngRecu6g

Link do pełnego tematu z serwerem: Klik

Reklama wykonana

na prośbę Recu6g

TEMAT

Opublikowano

Wreszcie coś normalnego a nie te gówniane serwery isihc, czy inne gówna -.-

Zawitam na pewno, wreszcie można będzie pograć jak kiedyś :p

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

Tego szukałem! <3

Dajcie tylko IP TSa, proszę. :3

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

­Przypominacie sobie DS Mycraft?
Wielka mapa na której jest włączone pvp, można kupić działkę w mieście, gracze tworzą osiedla za $$$, na których moderatorzy dają działki... :)
Sklepik IKEA, gdzie można sprzedawać i kupować surowce, mapa las - gdzie można ciąć drzewa, piaskownica... Ehh, stare czasy, a teraz co drugi serwer to bezsensowne napierdalanie niebieskich ludzików.

Serwer dostaje wielki pozytyw, tylko polecam zautomatyzować prośby o dodania do WL używając formularzy Google.

Opublikowano

Tego szukałem! <3

Dajcie tylko IP TSa, proszę. :3

Wszystkie pytania proszę kierować do @1361622928-U485574.pngRecu6g Ja tylko założyłem temat bo on nie ma 50postów :D

­Przypominacie sobie DS Mycraft?

Wielka mapa na której jest włączone pvp, można kupić działkę w mieście, gracze tworzą osiedla za $$$, na których moderatorzy dają działki... :)

Sklepik IKEA, gdzie można sprzedawać i kupować surowce, mapa las - gdzie można ciąć drzewa, piaskownica... Ehh, stare czasy, a teraz co drugi serwer to bezsensowne napierdalanie niebieskich ludzików.

Serwer dostaje wielki pozytyw, tylko polecam zautomatyzować prośby o dodania do WL używając formularzy Google.

Ogólnie Wl ma za zadanie nie dodawać niechcianych osób, najlepiej grać w 10/20 osób ale ogarniętych niż 100 i nie mieć kontroli nad tym.

Niestety Ja mam tam rangę Gracz więc nie dodam nikogo :) bo nie mogę

EDIT

Dodałem wersję :D bo zapomniało mi się [1.5.2]

TEMAT

Opublikowano

Napisałem ale go nie ma. Dasz rade go jakoś poinformować?

Topic

Ehh pamiętam jak były działki i trzeba było budować jakieś farmy żeby hajsy mieć. I potem całą dzielnice mieć wykupiona.. <3

Da się coś w ten deseń zrobić? xD

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

No niestety, ta reklama zupełnie nie zachęca. Trudno mi powiedzieć jaka jest dokładnie mechanika serwera i przede wszystkim CO OFERUJE. Nawet nie ma screenów, które by sprawiły, że chciałbym wejść i sprawdzić. Postarajcie się bardziej jak chcecie mieć więcej ludzi.

images.jpg

Opublikowano

No niestety, ta reklama zupełnie nie zachęca. Trudno mi powiedzieć jaka jest dokładnie mechanika serwera i przede wszystkim CO OFERUJE. Nawet nie ma screenów, które by sprawiły, że chciałbym wejść i sprawdzić. Postarajcie się bardziej jak chcecie mieć więcej ludzi.

Nie rozumiem tego postu o_0

Czysty Survival 1 plugin AuthMe i koniec, co tu gadać brak dodatków, cuboidów, spawnu, lepszych broni mobów i tak dalej.

Czysty starty betowski Survival bez niczego czysta gra :p

@Galador256

TEMAT

Opublikowano

Chętne osoby piszą do mnie na PW. Weryfikuję tą osobę na Team Speaku, i wpuszczam na serwer. 

Serwer ma połączyć wszystkie osoby które pamiętają stare czasy, dobre czasy, kiedy to Minecraftem nie rządziły dzieci z przeżartymi mózgami, fanów ytberów typu s**f mających zaledwie skończone 10 lat, a ich zasób słów szerszy niż nie jednego 20 latka, szkoda, że tylko o wulgaryzmy. ;) 
Masz trochę wolnego czasu, i skończone 16 lat? Teamspeak3 plus sprawny mikrofon, no i w miarę poczucia humoru, to pisz.
Nie chcemy tutaj beku o itemy czy czegoś w tym stylu. 
Czas dorosnąć. ;) 

Pozdrawiam i zapraszam!

Opublikowano

pomyślę, jak nie znajdę nic lepszego dla siebie to napisze nick na dodanie do wh.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

pomyślę, jak nie znajdę nic lepszego dla siebie to napisze nick na dodanie do wh.

Teoretycznie czystego serwera nie znajdziesz chyba że masz farta to może z 2 ew 3 znajdziesz ale to z gildiami i dodatkami a tutaj masz dosłownie czystą grę, nic poza  logowaniem i sethome nie dostaniesz

TEMAT

Opublikowano

0cfbbfce19d880ceb5d1075461752c1d.png

Ten tekst sie strasznie ciezko czyta. Fajnie by bylo jak bys to zmienil.

Serwer nazywa sie BetaCraft a 1.5.2 to nie beta...

Z checia zawitam bo wkoncu cos innego :)

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Zmienię kolorystykę :p

Beta- nie służy tutaj wersji BETA tylko oznaczeniu że serwer jest na starej wersji a nazwa OldCraft czy BackCraft nie zbyt mi pasowała :p

Co do serwera, nie znajdziecie tam nic, aktualnie budowany jest minispawn, jakiś mini teren na wymianę przedmiotów między graczami, brak zasad poza moralnymi i tyle.

Brak gildii, działek, praktycznie niczego nie znajdziecie, stary serwer dla weteranów :)

TEMAT

Opublikowano

Dokładnie, nikt nie ma dostępu do praktycznie żadnych komend. Ja jedynie mam dostęp do konsoli i tylko przez konsolę mogę cokolwiek zrobić. Gdy serwer się rozwinie i będzie większa zgrana grupa osób, wystartuje mini strona na której co tydzień będzie można pobrać logi serwera. Tak aby nikt nie miał wątpliwości, że ktoś coś sobie giveuje czy coś w ten deseń. Zasady moralne, tak to prawda, jeżeli ktoś nagminnie będzie niszczył, okradał(brał bez pytania), zabijał zwierzęta, no i oczywiście innych graczy, bez jasnego i racjonalnego powodu, będzie usuwany z serwera, a jego "majątek" dzielony na wszystkich graczy, ew. jakaś licytacja - Tak samo w przypadku niezgłoszonej do mnie lub pablosa, nieobecności dłuższej niż 14 dni.

Na serwer planów jest multum! Tylko potrzebni są ludzie którzy w tych planach pomogą! 

Pozdrowionka!

Opublikowano

Z tymi logami pojechałeś :D ale także dałeś duży nakład prawdy, nikt nie zarzuci że ktoś gra nieczysto :D

Jeżeli logi będą sekunda po sekundzie a nie wycinanka to masz porządny +

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...