Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH na Netmetin

gofer1920

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam klient spakowanego przed aktualizacja z czitem homixa i mi hula :) nie robilem aktualizacji i mozna grać ;)

możesz go gdzieś podrzucić na jakiś hosting mordeczko?

wbw0og.png

LOUIS VI MORDO CZŁOWIEKU

Opublikowano

Ahahahahaha XDDDDDDDDD 

W każdej chwili mogę zrobić cheaty i je tu dodać, tyle że mi się nie chce

I tak mnie nie sprowokujesz.

ja już mam zrobił mi ziomek empo :) , a po drugie tlumacz sie tłumacz :D

imetin_logo.png

Opublikowano

ja już mam zrobił mi ziomek empo :) , a po drugie tlumacz sie tłumacz :D

Ja się nie muszę z niczego tłumaczyć, bo nie mam z czego :) 

Opublikowano
ja już mam zrobił mi ziomek empo  :) , a po drugie tlumacz sie tłumacz  :D

Podeślesz na PW lub dasz namiary na ziomka? ;) 

Będe bardzo wdzięczny. 

dddtly.jpg

Opublikowano

Działa jeśli nie spatchowałeś klienta. Jeśli spatchowałeś jesteś skazany na łaskę ogarniaczy tematu

Działa ? To nie można było nazwać działaniem poniewaz jak siedziało sie na dungach to ciągle logało ;/ cóż zrobilem aktualizacje jestem bez czitu ale moze homix jutro aktualizacje zrobi bo mega update jtr wbija 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Nie polecam użytkownika... odezwał się do mnie na gg i również comodo wykrył wirusa.... nie wiem co do za aplikacja co podaje na forum ale za keylogery powinien byc ban...

Opublikowano

Łapcie paczkę, jest tu nieodpychanie z konia, wh i mobber. Jak czegoś potrzebujecie to napiszcie tutaj postaram się coś wykombinować :)

zxc

Nie pasuje wam to nie ;) Mi jakoś działa, a ten mod jest tak napisany, że niektóre antywirusy mogą coś wykrywać, szczególnie te avasty itp ;) Jak ktoś ogarnięty to mogę podrzucić na 

UWAGA: użytkownik znów wkleił download !! LUDZIE NIE POBIERAĆ ! Ja już kompa sobie zajebałem tym 

Opublikowano

UWAGA: użytkownik znów wkleił download !! LUDZIE NIE POBIERAĆ ! Ja już kompa sobie zajebałem tym 

Prawda mi też ten brudas to wysłał , zwykły keylogger. NIE POBIERAĆ POTEM BEDĄ PROBLEMY. NORMALNE CHEATY WAŻĄ Z 5-16 MB A TO WAZY MAŁO I JEST JESZCZE INSTALKA NIE INSTALOWAC TEGO I BEDZIECIE MIEĆ WSZYSTKO W PORZĄDKU .. !!!!!!!!!!

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...