Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Można? Można!

Adiczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da rade? da rade!

Dobre użycie mózgu, dobre skrypty i easy!:)

rpasrtzz5s5l.jpg

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

To są goldy, nie ciesze się, tylko pokazuje że na skryptach idzie zaorać a nie jak co niektórzy płaczą że nie da rady.

Chciałeś zaistnieć? nie pykło.

Opublikowano

To są goldy, nie ciesze się, tylko pokazuje że na skryptach idzie zaorać a nie jak co niektórzy płaczą że nie da rady.

Chciałeś zaistnieć? nie pykło.

Na skryptach to nic trudnego.  :rolleyes:

Opublikowano

Wiem że to nic trudnego. Tu nie chodzi o chwalenie się, tylko pokazanie ludziom którzy są w brązie i płaczą że na skryptach nie mogą wygrać że jednak da radę, nawet i w goldzie samemu gre carrować ;)

Opublikowano

A to ktoś w ogóle płacze? Myślałem, że właśnie takimi skryptami się wychodzi z takich dywizji i potem się jednak okazuje, że w brązie lepiej im szło  xD

Opublikowano

Jest wiele osób które płaczą że nie mogą wyjść nawet na skryptach z danych dywizji.

Opublikowano

lol jak można być takim gównem i chwalić się takimi chujowymi statami na goldzie XDD

to k***a większość osób tutaj gra lepiej bez skryptów ale ok

powodzenia w wbijaniu wyższej dywizji

Opublikowano

To nie jest z silvera a golda, no nic. Po raz kolejny piszę że się nie chwalę.

Opublikowano

Wiem że to nic trudnego. Tu nie chodzi o chwalenie się, tylko pokazanie ludziom którzy są w brązie i płaczą że na skryptach nie mogą wygrać że jednak da radę, nawet i w goldzie samemu gre carrować ;)

Jeżeli drużyna przeciwna ma chodź trochę mózgu to gry samemu nie wygrasz chociażbyś nie wiem jaki skrypt posiadał.

Opublikowano

Inni Ci już napisali, że wygranie kilku gierek na skryptach w goldzie to nic specjalnego.

Ale moją uwagę zwróciło słowo "easy". No kurcze jakie easy ? W końcu grasz na skryptach.

Dobre użycie mózgu, dobre skrypty i easy! :)

Dobre użycie mózgu ? aaaa spację potrafisz trzymać ; )

giphy.gif

Opublikowano

Inni Ci już napisali, że wygranie kilku gierek na skryptach w goldzie to nic specjalnego.

Ale moją uwagę zwróciło słowo "easy". No kurcze jakie easy ? W końcu grasz na skryptach.

Tak dobre użycie mózgu, musisz wiedzieć kiedy adc trzymać tą spację. Bo jak przeciwny team ma full cc team to jak Ty chcesz się wbić? ;>

No wytłumacz mi "Mądralo" ;)

Opublikowano

Ale wiesz, że spacja robi jedynie combo, nie?
Opublikowano

na skryptach idzie zaorać 

pytanie czy na skryptach można nie zaorać? to już completly unskilled chyba....

Siedzisz w goldzie na skryptach? imo hf 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

zabij sie smieciu zaorales pare gier w goldzie na skryptach i sie szczycisz tym?

j****y polak onion country confirmed

Opublikowano

pmp ty chyba nie rozumiesz jak działa MPC Forum...

bo to forum jest przeznaczone właśnie do Haxów i nielegalnego wygrywania gier na skryptach itp. ;x

a co do gier to wcale nie są jakieś najlepsze...

sam miałem bez skryptów serię około 15 wygranych rankedów... w sumie tysiące osób zrobiło podobną

rzecz co ty zrobiłeś... ale ok... pochwalić się statami nie zaszkodzi ;x...

Opublikowano

a powiedz mi ci którzy wolą grać uczciwie bez skryptów czy bola , bo jaka tu frajda z gry ?

no może dla ciebie , ale no skoro siedzisz na poziomie golda ze skryptami to to użycie mózgu widzę

po za tym wolę sobie grać uczciwie i nie martwić że w przyszłości dostanę prema za skrypty czy inne głowno 

Opublikowano

Ty chyba nigdy w brązie nie byłeś.

9145114405211911405102.png

Jestem tęczowy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...