Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawy Oldschool ?

BennQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema siema .

Mam do was pytanie, mam pomysł, aby zrobić Oldschoola z czasów 2010, stara czcionka, kostiumów i petów, stare podłoża, stare wyglądy miast itp

Oczywiście będzie to wszystko zalatane i bez bugów, tutaj jestem 100% pewny. 

Nie będzie to 100% Oldschool, bo także wskrzeszę łowienie do gry i troche innych rzeczy - Proszę nie pisać mi tutaj "OLDSCHOOL Z NOWOSCIAMI TO NIE OLDSCHOOL" ,bo będę robił zmiany mało istotne .

Wypowiadać się, dzięki z góry. Wiecej pomysłów na PW!

__

Oczywiście zabezpiecze także clienta, aby nie grały czity :D

Więc co do stabilności i bugów nie ma się co martwić :)

sygna.png

Opublikowano

Wszyscy na te oldschoole teraz tematy zakładają.. A ja myślę, że to nie ma już życia.. Startował nie jeden taki serwer i był bez graczy nawet z reklamą.. Nie wiem..xworld czy Avalon i tak był the best ;d...

Opublikowano

1 tydzień i serwer się wyłoży z braku graczy, ludzie teraz skaczą po serwerach więc wątpię, aby weszli na tak trudny serwer. Ja bym z chęcią zagrał ;).

Opublikowano

Siema siema .

Mam do was pytanie, mam pomysł, aby zrobić Oldschoola z czasów 2010, stara czcionka, kostiumów i petów, stare podłoża, stare wyglądy miast itp

Oczywiście będzie to wszystko zalatane i bez bugów, tutaj jestem 100% pewny. 

Nie będzie to 100% Oldschool, bo także wskrzeszę łowienie do gry i troche innych rzeczy - Proszę nie pisać mi tutaj "OLDSCHOOL Z NOWOSCIAMI TO NIE OLDSCHOOL" ,bo będę robił zmiany mało istotne .

Wypowiadać się, dzięki z góry. Wiecej pomysłów na PW!

__

Oczywiście zabezpiecze także clienta, aby nie grały czity :D

Więc co do stabilności i bugów nie ma się co martwić :)

Co do tego oldschoola to nikt nie chciał robić, teraz widzę ludzie zakładają ludzie tematy jak wariaty :D Jeśli już, to jak dla mnie najlepszym serwerem był kerunis, więc można coś z niego wziąć, albo nawet wzorować się na nim, tam był 125 lv max, ciągle się expiło na szponach, 123-124 12 h gry, 124-125 ponad 24 h gry, ale to była gra i potem te pvp :D

Opublikowano

No właśnie chce Połączyć to wszystko w jeden, aczkolwiek dodać np kilka usprawnień np stacki do 500, 4sloty w eq

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...