Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Inwestor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Wspólnie z doświadczoną ekipą serwerową,poszukujemy inwestora do jedynego w swoim rodzaju serwera Metin2. Planujemy zrobić serwer (Globalny jak 5-7 lat temu),lub serwer Medium. Wszystko jest do dogadania.
Jesteśmy doświadczoną ekipą która ma za sobą masę projektów w których,uczestniczyliśmy.
Poszukujemy inwestora który na ten cel wyda około 500 zł (Grafika,Mapy,Nowe sety,Reklama itd...)
Chcemy by nasz serwer wystartował w połowie Sierpnia. Jest to inwestycja jakiej brakuje na rynku Metina,jesteśmy na tyle doświadczeni by zrobić coś czego gracze oczekują. Planujemy zrobić serwer który będzie ostoja dla fanatyków tej gry. Chcemy by gracze czerpali jak najwiekszą radość z gry.

Kontakt tutaj poprzez PW
GG: 54646102 (Najlepsza forma kontaktu)

Pozdrawiamy i Miłych wakacji ! :) 

Opublikowano

Witam !

Wspólnie z doświadczoną ekipą serwerową,poszukujemy inwestora do jedynego w swoim rodzaju serwera Metin2. Planujemy zrobić serwer (Globalny jak 5-7 lat temu),lub serwer Medium. Wszystko jest do dogadania.

Jesteśmy doświadczoną ekipą która ma za sobą masę projektów w których,uczestniczyliśmy.

Poszukujemy inwestora który na ten cel wyda około 500 zł (Grafika,Mapy,Nowe sety,Reklama itd...)

Chcemy by nasz serwer wystartował w połowie Sierpnia. Jest to inwestycja jakiej brakuje na rynku Metina,jesteśmy na tyle doświadczeni by zrobić coś czego gracze oczekują. Planujemy zrobić serwer który będzie ostoja dla fanatyków tej gry. Chcemy by gracze czerpali jak najwiekszą radość z gry.

Kontakt tutaj poprzez PW

GG: 54646102 (Najlepsza forma kontaktu)

Pozdrawiamy i Miłych wakacji ! :)

Jaja se robisz? czy nie jesteś rozeznany ?

1.Grafika (mówie tu o dobrej grafice) www/prezka/fb/client/dodatki granice 800-1000zł

2.Mapy (średnia mapa 4x4 koszt paru dyszek)

3.Nowe sety? set od marka okolo 50/70 bombwork -+100zł a zbroje pare stówek

4.Reklama? 1 odcinek u średniego youtubera koszt 50zł seria 500 a na taki serwer co robicie reklama musi być dobra

5.itd? na to wam już w 1 punkcie kończyła się kasa.

Jak widać ktoś nie jest obeznany więc Neutral 

1912513.jpeg

Opublikowano

Polecam chłopaków !

Mają dużo swoich systemów,stron itd.

Miałem z nimi doczynienia i jestem zadowolony ;)

Pozdrawiam Asusa i ekipe :)

Opublikowano

1.Grafika (mówie tu o dobrej grafice) www/prezka/fb/client/dodatki granice 800-1000zł

4.Reklama? 1 odcinek u średniego youtubera koszt 50zł seria 500 a na taki serwer co robicie reklama musi być dobra

Posiadam wiele rzeczy do zrobienia serwera. Strone też posiadam bo ostatnio kupywałem od BombWorka. Chciałbym zaznaczyć,że moja osoba również wkłada finanse w projekt serwera,a w zasadzie już włożyła :)

I tak dziś lub jutro będę musiał się do ciebie odezwać w sprawie modeli 3D .

Pozdrawiam

Polecam chłopaków !

Mają dużo swoich systemów,stron itd.

Miałem z nimi doczynienia i jestem zadowolony ;)

Pozdrawiam Asusa i ekipe :)

Dzięki,również pozdrawiamy :)

Opublikowano

Posiadam wiele rzeczy do zrobienia serwera. Strone też posiadam bo ostatnio kupywałem od BombWorka. Chciałbym zaznaczyć,że moja osoba również wkłada finanse w projekt serwera,a w zasadzie już włożyła :)

I tak dziś lub jutro będę musiał się do ciebie odezwać w sprawie modeli 3D .

Pozdrawiam

Dzięki,również pozdrawiamy :)

Polecam pierw opisać wszystko dokladnie co macie a co nie

1912513.jpeg

Opublikowano

Blablablabla, zrobimy starego Metina, blablablabla, będzie fajnie, mamy doświadczenie, wiemy czego chce rynek. blalbalblalbla.

Opiszcie dokładnie co chcecie zrobić i w jakiej cenie... Nie wierze, że jesteście w stanie wykonać wszystkie modele, mapy itd. Więc cena 500 zł to nic. Równie dobrze moglibyście iść na tydzień roboty gdzieś i mielibyście więcej. ;-; 

Nie polecam, lanie wody bez żadnych argumentów. Nie napisaliście skąd te Wasze doświadczenie.. Jakieś serwery? 

Nie, nie nie. 

Opublikowano

Jak napisałem powyżej,dokładny opis inwestorowi dam na GG,więc proszę czytać ze zrozumieniem :)

Drugą sprawą jest to,że nas nie znasz a już jesteś na "NIE".

Pozdrawiam.

PS: 500 zł będzie przeznaczone na budowę serwera,reszta kosztów bo zrobieniu serwera.

Opublikowano

Jak napisałem powyżej,dokładny opis inwestorowi dam na GG,więc proszę czytać ze zrozumieniem :)

Drugą sprawą jest to,że nas nie znasz a już jesteś na "NIE".

Pozdrawiam.

PS: 500 zł będzie przeznaczone na budowę serwera,reszta kosztów bo zrobieniu serwera.

Jak ktoś ma Was znać, skoro nawet nie podaliście swoich projektów ani doświadczenia z innych serwerów? 

Opublikowano

Widać brak jakiegokolwiek obeznania, do tego założyciel tematu nie za dobrze się prezentuje

Neutral, ale szale przechyla na brak polecenia. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

1000 zł za grafikę? Rozumiem że się mocarza napierdalałeś. To że taka wredna się tak drogo ceni to nie znaczy że tyle to jest wartę. Za 1000 zł to masz profesjonalną grafikę zrobioną przez profesjonalnego grafika a nie jakiegoś cieca z mpc. Grafikę do Metina możesz sobie kupić za 300 zł max. Ja za interface/logowanie/królestwo/wybór postaci/stronę/prezke/avatar/ 2 sygnatury zapłaciłem 240zł.

Opublikowano

1000 zł za grafikę? Rozumiem że się mocarza napierdalałeś. To że taka wredna się tak drogo ceni to nie znaczy że tyle to jest wartę. Za 1000 zł to masz profesjonalną grafikę zrobioną przez profesjonalnego grafika a nie jakiegoś cieca z mpc. Grafikę do Metina możesz sobie kupić za 300 zł max. Ja za interface/logowanie/królestwo/wybór postaci/stronę/prezke/avatar/ 2 sygnatury zapłaciłem 240zł.

chyba u jakiegos no name typu shaki k***a XDD

sama prezka kosztuje z 200 zl taka sredniej klasy ;]

500 zl na reklame to zaszalejecie caly yt wasz xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Wredna robi słabą grafikę, dlatego jest tania.

Za 300zł to chyba u Shakiego z kradzionymi elementami XDD

Sponsor: @kombajnik

Opublikowano

Byłbym w stanie wyłożyć nawet te 500 zł, ale... Przecież tutaj nic nie jest napisane, zero gwarancji, że serwer w ogóle powstanie. Podajcie konkrety...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...