Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona z najlepszymi build'ami.

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jaka według Was jest strona oferująca najlepsze build'y? Oczekuję konkretnej odpowiedzi, najlepiej jakby było uzasadnienie. Odpowiedzi typu "build dopasowywujemy do wrogów" znam i mam nadzieję, że ktoś nie zrobi na złość i tak napisze :) Za przydatne leci like, za najlepsze naj ;)

Opublikowano

To taki krótki opis kilku witryn. 

Na początek bardzo znana strona (Polska), którą jest SmiteBuild. 

Ogółem jest wiele negatywnych komentarzy odnośnie zestawów ekwipunków, które tam są. Niestety muszę się z tym zgodzić, ale szukając czegoś z głową (coś dla obeznanych już mniej/więcej graczy) możemy znaleźć w miarę fajny ekwipunek. 

Kolejna strona to SMITEFire.

Powiem szczerze, że nie korzystałem z niej nigdy ale podobają mi się szczegółowe opisy, fajny sposób przedstawienia i konkretne zestawy. Przeglądałem tylko z góry i są w miarę dobre buildy, dlatego mogę stwierdzić, że tutaj szybciej coś znajdziesz.

Ostatnia już zaufana witryna, którą znam to Tiermonster.

Krótko mówiąc wszystko przedstawione jest w sposób bardzo estetyczny i widoczny, przyjemny dla oka, a buildy są rozpisane i dobre. Myślę, że to najlepsza strona, która oferuje zestawy ekwipunków do Smite. Polecam najbardziej!

To taki krótki opis znanych mi stron. Ogółem polecam również korzystać z poradników na naszym forum, bo są gracze, którzy potrafią zaoferować bardzo dobre zestawy. Wszystko znajdziesz tutaj

Opublikowano

Większość stronek typu smtiebuild czy smitefire mogą ci pomóc w zostaniu wiecznym bronzem. Jak szukasz dobrych buildów to polecam twitch.tv/directory/game/Smite . Najlepsze buildy od najlepszych graczy i zawsze tam grają aktualną metą. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

zamiast kierowac sie czyimis buildami pograj troche i dostosuj taki,z ktorym bedzie ci sie najlepiej gralo

Opublikowano

zamiast kierowac sie czyimis buildami pograj troche i dostosuj taki,z ktorym bedzie ci sie najlepiej gralo

ta, a potem na rankedzie taki typek na start kupi 2lvl krytów...

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

ta, a potem na rankedzie taki typek na start kupi 2lvl krytów...

Szczerze to myślę, że nie warto zaczynać swojej przygody z tworzeniem buildu. W świecie bóstwa przyjdzie na wszystko czas. Polecam na samym początku grać z w/w stronami, bo znacznie ułatwia to grę (ew. zaznaczyć opcję automatycznego budowania ekwipunku). Z czasem nabiera się doświadczenia i stażu, który pozwala na rozpoczęcie składania zestawu do danego boga. 

Osobiście twierdzę, że strona Tiermonster jest najlepsza na sam początek. Potem zaczniesz wszystko sam rozumieć i się orientować. 

Opublikowano

Szczerze to myślę, że nie warto zaczynać swojej przygody z tworzeniem buildu. W świecie bóstwa przyjdzie na wszystko czas. Polecam na samym początku grać z w/w stronami, bo znacznie ułatwia to grę (ew. zaznaczyć opcję automatycznego budowania ekwipunku). Z czasem nabiera się doświadczenia i stażu, który pozwala na rozpoczęcie składania zestawu do danego boga. 

Osobiście twierdzę, że strona Tiermonster jest najlepsza na sam początek. Potem zaczniesz wszystko sam rozumieć i się orientować. 

przykładowy, pierwszy, lepszy build.

http://tiermonster.com/guide/read/4647/sun-wukong-annoying-damage

8can.png

Opublikowano

Faktycznie, widziałem, że kilka zestawów to kompletne dno, ale i tak jest ich mniej niż na innych stronach. Nie oglądałem wszystkich, a widziałem również bardzo fajne ekwipunki.

Oglądanie zawodowców wymaga od gracza poświęcenia sporej ilości czasu, a takowy nie każdy ma. Od czegoś trzeba zacząć.

Dla pewnych postaci SmiteBuild ma znacznie lepsze zestawy, ale ogółem tu i tak są w miarę. Można skorzystać także z opcji automatycznych doborów albo brać polecane (tylko tutaj trochę doświadczenia się przyda).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...