Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot - co zrobić?

Itachi69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, przeczytałam już chyba całe forum i wszystkie tematy z nim związane. Z tego co wiem, sprawa dotyczy nie tylko mnie, ale i całkiem sporej ludności, która grywa w metka. Nagrałam o tym filmik, gdyż stwierdziłam, że zobrazuje on najlepiej moją "udrękę".  Oto link:

Problem do tej pory był zignorowany i zapomniany. Może miał ktoś coś takiego i rzeczywiście nie mógł sobie z tym poradzić. Jeżeli wątek trzeba przenieść, proszę mi dać znać, po prostu nie chciałabym być pominięta, jak każdy, kto o to pytał :v.

Opublikowano

Dlaczego nie pobralas fishbota z kamermoda ? on przeciez smiga normalnie :D

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Chodzi Ci o ten, w którym sie przekopiowuje pliki do folderu z grą? Jeżeli tak to próbowałam, HackShield mi go wykrywa. Jeżeli masz coś fajnego z poradnikiem, poprosiłabym o link :D.

Opublikowano

http://metin2mod.tk

Zakladka Metin2mod PL wchodzisz i instalujesz tego moda ;) polecam ten 2-gi download :> tam masz tego multihacka i rozne hacki w nim typu speedhack/moober itp. :) jest tam takze fishbot ktory sam lowi :)

Jesli chodzi o mnie mi HS tego nie wykrywa :)

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Opublikowano

A jakieś bany czy coś? Bo wiem, ze na moim servie lubią sobie patrolować o losowych porach :D

I dziękuje :)

Opublikowano

No wiesz , hack to hack na kazdym serwerze chodza i banuje nie zaleznie od tego czy sie chowasz czy cos :) . Kazdy hack jest wykrywalny ;)

Jedynie co to sproboj az tak nie cheatowac tzn nie bic na wh czy chodzic bezczelnie przez sciany :D

Ps : napisz czy dziala :)

Opublikowano

To to nie, takich rzeczy nie bede robic. Chce tylko fishbota i switchbota. Nie jestem, aż tak wielką oszustką :D

Opublikowano

Tobie chodzi o Priv czy PL ?? bo ja juz sam nie wiem :C

Opublikowano

Powiedzialas ze chcesz fishbota/switchera a z tego co wiem switcher to bot do zmiany bonow za pomoca zmianek a zmianki na PL sa niezwykle cenne bo jedna kosztuje 25zl :P dlatego sie zapytalem o priva :) . Multihack jest na serwery prywatne i nie dziala na PL , ale ten co Ci podalem wczesniej jest to wszystko co jest na multihacku :)

Opublikowano

Na PL po co Ci zmieniasz bonów, tam ograniczenie i tak 1 zmianka na 10 minut.

A za fischbota na PL masz 99% szans na bana, nawet jak pilnujesz.

Instalacja jest prosta, pobierasz, rozpakowujesz, wrzucasz do klienta gry, uruchamiasz przez Metin2_Launch.exe

@1361622928-U485574.pngFeelMyStylee

Na PL jest tyle zmianek z piłek, że w grze za grosze można kupić. Tylko nie da sie nimi i tak handlować. ;p

Opublikowano

@Souveraiin no tak , fishbot na PL jest bardzo wykrywalny ... zmianek co prawda troche jest z tym sie zgodze , ale czy jest ich tyle zeby potrzebny byl switcher ? ...

Opublikowano

To jak mnie złapią to wtedy bede myslec. Na razie bym wolała, aby mi sie ten fishbot, którego pokazałam jakos odbugował, bo w sumie najbardziej mi sie podobał, a ludzi pisali, że rzeczywiście im działa. Z resztą sama widziałam to na filmiku. I rozumiem, pobiore ten Metin2mod PL :P

Rzeczywiście ten switcher to taki sredni pomysł, po prostu nigdy nie korzystałam z hacków i byłam ciekawa.

Opublikowano

Dokladnie. Tak jak napisalem switcher to jedynie na serwer medium/easy gdzie zmianek masz pod dostatkiem i bonujesz sobie jakiegos perfa lub cos :)

Co do tego twojego Fishbota ... napewno wyszla na PL'u jakas aktualizacja a oni nie zaktualizowali tego FB i juz przestal dzialac ... jezeli nie to moze sproboj wylaczyc antywirka moze on blokuje jakis pliczek i po prostu FB sie buguje

Opublikowano

To jak mnie złapią to wtedy bede myslec. Na razie bym wolała, aby mi sie ten fishbot, którego pokazałam jakos odbugował, bo w sumie najbardziej mi sie podobał, a ludzi pisali, że rzeczywiście im działa. Z resztą sama widziałam to na filmiku. I rozumiem, pobiore ten Metin2mod PL :P

Rzeczywiście ten switcher to taki sredni pomysł, po prostu nigdy nie korzystałam z hacków i byłam ciekawa.

Lepiej już w tym modzie z czegoś innego korzystać np. na rudy, albo jakąś postać 14lvl w m1 na metki. Bo za fischa bana masz prawie pewnego.

Zmieniacza nie ma co używać, bo po co jak i tak co 10 minut można zmianki użyć? ;p

Opublikowano

Moja stalka +9 z jakimiś bonami słabymi, ehh :c. Wgl. nigdy nie miałam za wielkiego levela, do teraz. W jaki sposób dodać do stalki jakieś nowe bony, w sensie jakimi itemkami.

No masz racje, tylko mi sie nie chce chodzic po tych metkach. Poza tym to i tak mało opłacalne, chyba, ze same aury by dropiły xD.

Opublikowano

Lepiej już w tym modzie z czegoś innego korzystać np. na rudy, albo jakąś postać 14lvl w m1 na metki. Bo za fischa bana masz prawie pewnego.

Zmieniacza nie ma co używać, bo po co jak i tak co 10 minut można zmianki użyć? ;p

Wiesz co ? , zarobku na 14 lvlu na metkach praktcznie nie masz , chyba ze ta aura na poczatku poleci to wiadomo jestes troszke zarobiony .. ale co z tego jezeli za przeproszeniem na tym zajeb*nym PL'u resp metkow jest co 30-40min ... lepiej puscic bota 20-25 na doline orkow i na besty zeby chodzic :) . Ode mnie tyle :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...