Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam potrzebuje pomocy

Barrs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem ponieważ na rynku steam mam 200 ofert i nie mogę więcej wystawiać czy jak wypełnie ten formularz dobrymi danymi to mi się nic nie stanie ? i jeszcze jedno co trzeba wpisać do stan/region (3 litery tylko) proszę o jak najszybszą odpowiedź

:D :D :D :D :D :D :D

Opublikowano

Wpisz fake dane i tak nie mogą ci wysłać nic, bo to tylko dla mieszkańców USA (mają tam inną politykę podatkową czy coś tam, u nas podatek jest brany od razu przy kupnie, tam nie czy coś)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ok ale o co chodzi stan/region (3 litery) i jeszcze Wpisz swoje pełne imię i nazwisko do pola poniżej, które stanowi twój cyfrowy podpis to jak mam to wpisac >?

a jak wpisze prawdziwe? bo czytalem no forum ze jak wpisze sie fake dane to jakis % jest na zablokowanie konta

Opublikowano

Tam są mozna tylko 3 litery też się zdziwiłem i nie wiem co zrobić tak samo jak z tymi danymi bo piszą na innym forum że można dostać blokade na konto

Opublikowano

Tam są mozna tylko 3 litery też się zdziwiłem i nie wiem co zrobić tak samo jak z tymi danymi bo piszą na innym forum że można dostać blokade na konto

Tylko że skąd oni mogą wiedzieć jakie są twoje prawdziwe dane? Tak jak osoba nieco wyżej napisała, ich tak naprawdę nie obchodzą dane.

893961446222509646083.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...