Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komputer do CS:GO

Maqsza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

A więc na wstępie chciałbym powiedzieć, że nie wiem czy dobry dział ale nie wiedziałem w jakim ten temat dać.

Przejdźmy do sedna sprawy.

Chciałbym kupić nowy komputer ( szczegółowo to procesor, płyte główną, pamięć ram, karte graficzną, zasilacz i może nową obudowe) w szczególności do grania w CS:GO. Pisze ten temat ponieważ mam zerowe pojęcie na temat części do komputera.

Pozwoliłem sobie skopiować z innej strony taki szablon który mi pomoże wyjaśnić wszystko:

1. Jaki mają Państwo budżet na nowy komputer?
Na te wszystkie części co wymieniłem mogę dać maxymalnie 3200 złotych.

2. Do jakich celów ma być przeznaczony komputer który chcecie zakupić?
W szczególności do gier komputerowych ( CS:GO możliwe GTA 4/5 )

3. Model monitora który obecnie posiadacie lub chcecie kupić? 

Nie chce kupować ale posiadam Samsunga 21 cali ( modelu nie znam ) ale pisze na nim SyncMaster 940MG

4. Co ma być wliczone w cenę:

- Płyta główna

- Pamięć ram

- Karta Graficzna

- Zasilacz

- Możliwe nową obudowe jeśli będzie taka potrzeba albo mi się spodoba bardzo.

5. Czy komputer będzie podkręcany teraz lub w przyszłości?

Nic nie będę podkręcał.

6. Podzespoły które chcecie przełożyć ze starego komputera?(podajecie jak najwięcej danych na ich temat a najlepiej dokładne modele)

- Tylko dysk twardy

I mam ostatnie pytanie, czy w tej kwocie wyciągne w CS:GO 200 fps +?

Z góry bardzo bardzo dziękuję za każdą pomoc. I proszę o bardzo poważne potraktowanie moich pytań.

I jeśli temat nie w tym dziale z góry przepraszam moderatora i prosiłbym o przeniesienie do odpowiedniego działu.

Za każdą sensowną i żetelną odpowiedź.

Opublikowano

Za tą kwotę złożysz porządny zestaw, który pozwoli Ci na grę w ponad 200fps'ach. Masz na forum dział "propozycje zestawów komputerowych" I tam masz zestaw za 3200zł. Tak rada, jak już kupujesz wszystko nowe, to obudowę również wypadałoby zakupić nową. Tam w tych zestawach masz cały komputerek złożony, i nie musisz się obawiać, że czegoś nie ma.

Opublikowano

Za tą kwotę złożysz porządny zestaw, który pozwoli Ci na grę w ponad 200fps'ach. Masz na forum dział "propozycje zestawów komputerowych" I tam masz zestaw za 3200zł. Tak rada, jak już kupujesz wszystko nowe, to obudowę również wypadałoby zakupić nową. Tam w tych zestawach masz cały komputerek złożony, i nie musisz się obawiać, że czegoś nie ma.

Zgadzam się . Spokojnie złożysz taki zestaw. Pamiętaj tylko o dobrym procesorze bo CS:GO głównie korzysta z procesora.

750x100.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...