Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Przeglądarki wolniej się uruchamiają i wczytują strony

polop0123

Pytanie

Opublikowano

Witam od dzisiaj przegladarka chrome  i inne włączają sie z 5 sekund i wczytują  kilka sekund strone tak z 5-7 tez chodzi mi o to że poprostu zaczynaja wczytywac strony dopiero po paru sekundach zamiast odrazu pzredtem tak nie mialem internet 12mb mam. dodam że wczoraj pobralem jakis instalator ktorego nie moglem wyłączyc i antywirus wykrył około 25 wirósów które usunołem ;/ i nie wiem czy to ich wina czy czego?????  przeskanowałem cały komp i usunołem wszytskie wirusy i reinstalowałem przeglądarki, ( nie przeszkadza az tak mi to ale dziwne ze teraz tak dziwnie dluzej mi sie włącza chrome i zaczyna czytac strone po paru sekundach.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dzisiaj przegladarka chrome  i inne włączają sie z 5 sekund i wczytują  kilka sekund strone tak z 5-7 tez chodzi mi o to że poprostu zaczynaja wczytywac strony dopiero po paru sekundach zamiast odrazu pzredtem tak nie mialem internet 12mb mam. dodam że wczoraj pobralem jakis instalator ktorego nie moglem wyłączyc i antywirus wykrył około 25 wirósów które usunołem ;/ i nie wiem czy to ich wina czy czego?????  przeskanowałem cały komp i usunołem wszytskie wirusy i reinstalowałem przeglądarki, ( nie przeszkadza az tak mi to ale dziwne ze teraz tak dziwnie dluzej mi sie włącza chrome i zaczyna czytac strone po paru sekundach.

Wyczyść rejestr CCleanerem.

Nowicjusz
Opublikowano

A ja zaproponuję przeczyszczenie komputera programami AdwCleaner oraz Combofix. Podejrzewam że nadal coś Ci siedzi w systemie i wypadało by się tego pozbyć.

Opublikowano

A ja zaproponuję przeczyszczenie komputera programami AdwCleaner oraz Combofix. Podejrzewam że nadal coś Ci siedzi w systemie i wypadało by się tego pozbyć.

Ja polecam wizytę i psychologa ew. skok z dachu. jakim trzeba być, za przeproszeniem, debilem żeby polecać adwcleanera bez znajomości jego systemu (adware search protect by conduit, poczytaj) oraz combofix (również poczytaj co robi z niezgodnymi [waga, podpis itd] plikami. )

@top logi zrób

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...