Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

94 Body Metin2 PL

SprNtxPomPa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam do was pytanko ludziska :) Opłaca się kupić Woja body na serwerze Etolin 94 lvl

-bez eq

-klejnoty na 92 lvl oddane

-poli P

-Dowodzenie P

-Skille wszystkie P

-języki /combo/ i te różne skille all na maxa rozwinięte .

Za 175 zł ?

czy lepiej poszukać konta 75-85 z eq i dołożyć te 100 zł ?

Opublikowano

Według mnie  lepiej dolozyc   i  tak jak mowisz kupic  75-85 z eq ;)

Lepsza zabawa :D   nic na tym 92..

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Nie kupuj, za 150-200zł można kupić 75 z eq. poszukaj na allegro, takiego konta sie nie oplaca kupywac ;) ja kupilem za 45zl 36lv mentala m10 duchowe 2 ku do g1 silne m9 3ku do m10 poli g1 6lv kon + medale 200kk poli g1, zrobilem boja wbijam skile zarabiam na odlamkach idzie fajnie wydam 5kk na odlamki zarobie 17,5kk/19,5kk

Opublikowano

nie opłaca sie.Ps nie szkoda ci kasy ?już same dodania masz i zmianki na 70 lvl wiec bony łatwo wbić sztuką jest wbić lvl 

/niereg. sygna

Opublikowano

nie opłaca sie.Ps nie szkoda ci kasy ?już same dodania masz i zmianki na 70 lvl wiec bony łatwo wbić sztuką jest wbić lvl 

Nie Nie :) kasa łatwa do zdobycia :) a nie chce mi się wbijać skilli 2 lata i biologa robić 2 lata

Opublikowano

postać ładnie rozwinięta ale żeby mieć jakiekolwiek szanse w PvP z takimi 90+ musiałbyś wydać 1k zł na eq :)

nie nie :) to w swoim czasie na razie chce postać do dropu :)  tylko nie mogę znaleźć odpowiedniej dla mnie zawsze czegoś brak :(

Opublikowano

Mniejszy lvl sobie kupie 75-86, najlepsza zabawa w tym przedziale. A na tamtym to praktycznie tylko pvp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...