Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Ascarial s1

ShaggyV6Dziwko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do plików są stare i c*****e :D Co do tematu o Azprime za 6tyś zł chce on sprzedać prawo do reworku strone itd xD

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Do plików są stare i c*****e :D Co do tematu o Azprime za 6tyś zł chce on sprzedać prawo do reworku strone itd xD

tylkko on sprzedaje to jakby sobie xD

Opublikowano

Upnie ktoś klienta tutaj bądź na pw ?

Czyżby następne pokolenie ascarial już w drodze do zapowiedzi ?

kleint na 1 stronie tematu w moim poscie, poszukaj.

Opublikowano

Ile ludzi pisalo ze azprime to smiec i chodzi mu tylko o kase? ile? z 30 stron o tym bylo w prezentacji a w wy nic daliscie mu tylko zarobic a on was walil w dupsko :- ) a przepraszam 15 stron bylo tez typu wyjdz na pole :D.4 letni staż w robieniu serverow czy cos takiego  ascarial s1,s2 santeria bug z brylkami ;).Powinien dostac bana na tym forum + perma na zakladanie prezentancji aby nie robil wiecej ludzi w  uja =).

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Ile ludzi pisalo ze azprime to smiec i chodzi mu tylko o kase? ile? z 30 stron o tym bylo w prezentacji a w wy nic daliscie mu tylko zarobic a on was walil w dupsko :- ) a przepraszam 15 stron bylo tez typu wyjdz na pole :D.4 letni staż w robieniu serverow czy cos takiego  ascarial s1,s2 santeria bug z brylkami ;).Powinien dostac bana na tym forum + perma na zakladanie prezentancji aby nie robil wiecej ludzi w  uja =).

Już dostał dlatego fake ze sprzedaniem ascariala robi.

Opublikowano
0718 15:40:08605 :: ============================================================================================================
0718 15:40:08605 :: Abort!!!!

Sysser klient.
What :O ?
Opublikowano

Ej ale ja pliki asca s1 dalem juz dawno na mpc XDDDDDDD Boże jaranie się tym serwerem który robiliśmy w tydzień pijąc cały czas xD

Tam temat i tak zniknie bo były już wrzucane kiedyś przeze mnie to an c**j drugi temat?

Opublikowano

Ej ale ja pliki asca s1 dalem juz dawno na mpc XDDDDDDD Boże jaranie się tym serwerem który robiliśmy w tydzień pijąc cały czas xD

Tam temat i tak zniknie bo były już wrzucane kiedyś przeze mnie to an c**j drugi temat?

Tam jest bez questów, sam object :) Zostaw, bo sprzedają te questy :)

Opublikowano

Questy są moje, bede chciał to je tu wstawie.

Wiem, że są twoje, ale taki @Hya to sprzedaje :) Nie ma się o co kłócić tylko Ci mówię. Żadne cuda tutaj. I tak na koncie jest ban już, więc nie było dla lajków.

Opublikowano

Wgl wkurwiasz mnie takim pierdoleniem o czyms o czym nie wiesz. Ktoś tu mówi jakieś studia itd i tak kurwaaaa, Asparte studencik informatyk prawilnie. Szanuj go.

Opublikowano

Normalnie pliki, nic specjalnego nic w nie ma. Co do Ascariala to wiadomo że to złodzieje nowego lądu tym nie odkryłeś. Zresztą ty nie jesteś lepszy bo też zawsze stawiasz serwer i zajmujesz się nim przez pierwszy tydzień a potem masz go w dupie.

Epidemia hipokryzji jest na tym forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...