Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mass Spawn/ Skill Spammer/ Auto Pick Up

Djvid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niektórzy chcą za to kase, a ja daje to za free. Przydatna rzecz na bossy w Parka. Skill Spammer i Auto Pick Up dzialaja w po zminimalizowaniu gry. Odpalasz Mass Spawna pozniej aplikacje i zarabiasz akse zupelnie nic nie robiac.

@Shinset

Usunąłem ponieważ zniszczyłoby to gre...

Jeżeli pomagasz na forum, udzielasz sie pisz do mnie wyśle Ci

SKAN

Opublikowano

Ja mam znów taki problem że mass spawn działa tylko gdy stoję obok jakiegoś bota. Gdy jestem sam boss po prostu chodzi dookoła. A Skill spam i auto pick w ogóle nie działa. Dodatkowo przy zbieraniu dużego lura sekunda zwłoki i DC.

I poprawcie linka bo teraz nie działa.

@Shinset nie zniszczy to gry gdyż:

1) Setki osób już z tego korzystają

2) Idź pod bossa i już 5 botów w kolejce czeka

segita.png
Opublikowano

Niektórzy chcą za to kase, a ja daje to za free. Przydatna rzecz na bossy w Parka. Skill Spammer i Auto Pick Up dzialaja w po zminimalizowaniu gry. Odpalasz Mass Spawna pozniej aplikacje i zarabiasz akse zupelnie nic nie robiac.

SKAN

Pozdro Rydzyk :D

Pozdro hahaha typie ktory mysli ze mass spawn w ce daje ten sam efekt co w csv. Rozpierdalacie mnie wszyscy doszczetnie.

Heuristic.BehavesLike.Win32.PasswordStealer Pozdro!

Opublikowano

Pozdro hahaha typie ktory mysli ze mass spawn w ce daje ten sam efekt co w csv. Rozpierdalacie mnie wszyscy doszczetnie.

Heuristic.BehavesLike.Win32.PasswordStealer Pozdro!

Rydzu daje Ci + xD Ludzie to nei ejst mass spawn tylko 1 mob na sekunde. Facet ubawiles mnie tym tematem, a jeszcze bardziej shinset editem :O

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

^^ Thx

Nie wiem czy to w ogole dzialalo, podejrzewalem ze tak, a nie chcialem rozwalic gry w glupi sposob

Nie dziala czy dziala prosze o jasna odpowiedz

16435562.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...