Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash w CS:GO

Saroxek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich! Mam problem z cs;go gdy gram sobie rankeda nagle wywala na pulpit... O co chodzi jest jakaś pomoc? Jeszcze 3dni temu tego nie miałem i nie miałem żadnych problemów mam 100fps około i komp jest git a tu teraz takie małe crashe... Pomóżcieee odwdzięczę się! Pozdrawiam

Opublikowano

Spróbuj najsampierw sprawdzić spójność plików, później ew. przeinstalować CS'a ;)

Zrobiłem pare razy ;p Może coś innego??

Opublikowano

Zrobiłem pare razy ;p Może coś innego??

Sprawdź czy nic nie masz w parametrach startowych.

Spróbuj także tam wpisać -autoconfig

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Sprawdź czy nic nie masz w parametrach startowych.

Spróbuj także tam wpisać -autoconfig

W parametrach mam -dx9 -novid -nod3d9ex -autoconfig -high -threads 2 +cl_forcepreload 1 -console mam to od 1 roku zawsze działało git all a od 3dni crashuje cs na pulpit nw czemu może zły udpate volvo dla mojego kompa czy coś w tym stylu?

Opublikowano

A może  ci się poprostu procesor przegrzewa lub karta graficzna ?

Nie sądze zawsze komputer chodził po 24h teraz nawet jak odpocznie 24h włącze to też są crashe

Opublikowano

Nie sądze zawsze komputer chodził po 24h teraz nawet jak odpocznie 24h włącze to też są crashe

To , że chodzi 24h to nic nie znaczy . Możesz mieć włączoną przeglądarke  24h . Lub grać w jakąś wymagającą grę 1h i może ci się zcrashować bo procesor się przegrzał . Zależy co masz włączone ..Wyczyść komputer,zmień pastę na procku.Teraz jest lato więc wiadomo , że komputer będzie się bardziej przegrzewał.

nostaleh.png
Opublikowano

To , że chodzi 24h to nic nie znaczy . Możesz mieć włączoną przeglądarke  24h . Lub grać w jakąś wymagającą grę 1h i może ci się zcrashować bo procesor się przegrzał . Zależy co masz włączone ..Wyczyść komputer,zmień pastę na procku.Teraz jest lato więc wiadomo , że komputer będzie się bardziej przegrzewał.

zrobione i nieraz jescze występują crashe

Opublikowano

W parametrach mam -dx9 -novid -nod3d9ex -autoconfig -high -threads 2 +cl_forcepreload 1 -console mam to od 1 roku zawsze działało git all a od 3dni crashuje cs na pulpit nw czemu może zły udpate volvo dla mojego kompa czy coś w tym stylu?

-threads 2 

Masz 2 rdzenie w procku i chcesz je wykorzystać na Cs'a? Nie ma bata ! :D

Usuń tą komende, to ona powoduje Crash'e.

Opublikowano

-threads 2 

Masz 2 rdzenie w procku i chcesz je wykorzystać na Cs'a? Nie ma bata ! :D

Usuń tą komende, to ona powoduje Crash'e.

Nie usunołem bo narazie crashy nie ma jak bedą to ją usune a jak to nie pomoże to znów napisze o pomoc :D Temat rozwiązany :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...