Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Top_Secret Zaprasza

TOP_SECRET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może kojarzycie moją osobę, jestem byłym moderatorem combatarms.pl o nicku TOP_SECRET, ostatnio dostałem newsa dotyczącego gry, sprzedałem wszystkie swoje postacie itd ... (mniejsza co zrobiłem) ... Wiem macie uraz do mnie bo chciałem was zniszczyć... Wszystko zmieniło swoje bieguny, szalka odwróciła się na złą stronę i mam zamiar złożyć wam ciekawą propozycję.

Otóż zostałem ośmieszony i wręcz poniżony na ca.pl chciałbym się zemścić nie tylko na użytkownikach ca.pl ale też zadziałać na jakże to nie potężna firmę Nexon EU która nie dba o dobro graczy. Wiele osób wami gardzi... Szczerze mówiąc mają racje bo cheaterzy to najgorsza plaga... Ale to właśnie wy możecie coś zmienić :) na lepsze bądź na gorszę <--- zobaczymy jak się losy potoczą.

Wraz z Gordonem pracujemy nad ciekawym projektem który ruszy już w przyszłym tyg. Na jego stronie oraz tu na forum zostaną podane haki:

1. usprawniony techniczne standardowe dzieło Gordona pod tyt. Gordon Vip 1.1 ( tele kill oraz anty kick znów działać będą)

2. NX copy <-- tym programem będziemy mogli ściągać NX z kont innych użytkowników na swoje (program będzie prosty w obsłudze wpisujemy nick gracza zaznaczamy opcje copy too me account i gotowe.) jedyny warunek nick musi być wprowadzony poprawnie i musi mieć zasilone konto NX najmniejsza wartość to 50 największa 30 tys nx

3. Spam Chat Vip 1.4 <-- przykładowo robimy 100 kont które będą służy nam do pośrednictwa spamu i dzięki temu programowi będziemy mogli spamować na chacie w lobby. W programie wpisujemy tylko log i hasło danego konta, możemy wybrać nawet 100 swoich kont i aktywować je w tym programie i dla każdej z nich wybrać dowolną wiadomość która posłuży za SPAM.

4. Fake IP <-- za pośrednictwem tego programu będziemy mogli zmienić swoje IP na dowolne

Chciałbym abyście po opublikowaniu tych haków na gordona stronie oraz tutaj, pobrali je i zaczeli zaśmiecać każdy pokój jaki napotkacie !! im więcej będzie użytkowników tym lepiej.... Może jak przez jakiś tydzień będzie mega plaga hakerów w końcu zrobią coś z tym hack shieldem !!! i będą działać tylko Vip Haki

Zwykłe podmienianie plików hack shielda gówno daje...

W zamian razem z Gordonem oferujemy po udanej akcji proffesionalnego Vip Hacka który będzie automatycznie aktualizowany !!! i całkowicie bezpieczny w użytkowaniu :) nie musicie martwić się już o bany.

Mogę na was liczyć?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Lenart
Opublikowano

nie dzieki, nie bawię się w spammera, zresztą nie zamierzam płacić za przyjemność z cheatowania.

NX copy <-- tym programem będziemy mogli ściągać NX z kont innych użytkowników na swoje (program będzie prosty w obsłudze wpisujemy nick gracza zaznaczamy opcje copy too me account i gotowe.) jedyny warunek nick musi być wprowadzony poprawnie i musi mieć zasilone konto NX najmniejsza wartość to 50 największa 30 tys nx

fajna była dobranocka ? bo ja w takie bajki nie wierzę ...

Opublikowano

wszystko jest w 100% bezpłatne !!! zero kosztów :)

jak nie wierzysz? to po co bym tu pisał i tracił czas? wszystko będzie opublikowane na stronie gordona... już na początku przyszłego tyg, dokładny opis oraz funkcje.

Na pewno po za polakami wielu innych graczy za granicą podejmie tą akcje ... Ale im więcej tym lepiej, podobne newsy zostały podane na innych forach zagranicznych o hakach gdzie są działy o Combat Arms... Pośrednicze w rozpowszechnieniu tej wiadomości.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mozesz tylko jedna zecz jak bedze nowy event i zniknie to, to co bedzie ?? koniec tego hacka a i te nx to kazdy bezie zabieral i troche to nie ma sensu w 1 seunde zabierzesz a w 2 ktos ci zabierze No wiec??

488008.jpg

666666_1111_99999999

666______111_999__999

666______111_999__999

6666666__111_99999999

666__666_111______999

666__666_111______999

Rey Mysterio!!

DAJ MINUSA (-) BO JAK NIE... ??

Gość Lenart
Opublikowano

wszystko jest w 100% bezpłatne !!! zero kosztów :)

ok jednego, może 2 vipy dacie za darmo, ale co potem ? jakoś trzeba zarabiać ...

Opublikowano

ok jednego, może 2 vipy dacie za darmo, ale co potem ? jakoś trzeba zarabiać ...

wlasnie i tutaj sie zgodze z kolega :)

a i pewnie poleci polowa banow jak na taka wielka skale bedze ten hack

albo to jaki fake?? zlodziejstwo konto

488008.jpg

666666_1111_99999999

666______111_999__999

666______111_999__999

6666666__111_99999999

666__666_111______999

666__666_111______999

Rey Mysterio!!

Gość Lenart
Opublikowano

zresztą nawet gdyby takie coś miało miejsce, to nexon by stwierdził że skoro Europejczycy nie chcą grać w CA normalnie to my nie będziemy hostować im serwerów

niema hack shielda który by nie przepuścił ani jednego hacka ...

Opublikowano

nie rozumiecie przesłania nx copy nie będzie aktualizowany po kolejny update nie będzie działać :) to jest dla picu aby uczciwi gracze pożalili się na forum :) Może jak w końcu cała masa ludzi poruszy forum u nexona to coś zmienią z hackshieldem :) celem akcji jest mobilizacja firmy Nexon oraz jej pracowników GMów.

Dla bezpieczeństwa że boicie się o swoje konta, każdy z was przed odpaleniem haków niech zrobi nowe konto i na nim niech zatruwa życie na pokojach w grze ;p

Co do hack shield, Gordon sam osobiście się wyraził każdy programista co ma opanowany c++ potrafiłby obejść obecnego hack shielda ... Jest tak zaniedbany jak tabaka w rowie ;p ale są inne droższe sposoby zabezpieczenia gry i o to właśnie nam chodzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Lenart
Opublikowano

dobra weź skończ już bajki opowiadać ... jestem na to za stary... i wątpię aby ktokolwiek zgodził się zniszczyć coś dzięki czemu bije lvl, nabija ratio itp.

Opublikowano

Jak zniszczyc? czy po slynnych gordon hakach kiedy kolwiek gra zostala zniszczona? lub stracona? moze jak takie plagi beda pojawiac sie czesciej w koncu NEXON zainteresuje sie combat arms w eu.

A wy przy tej akcji zabawicie sie kosztem innych ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dobra weź skończ już bajki opowiadać ... jestem na to za stary... i wątpię aby ktokolwiek zgodził się zniszczyć coś dzięki czemu bije lvl, nabija ratio itp.

Lenart ale poczekaj pozyjemy zobaczymy ja tez w to nie wieze ale sie zoaczy :)

488008.jpg

666666_1111_99999999

666______111_999__999

666______111_999__999

6666666__111_99999999

666__666_111______999

666__666_111______999

Rey Mysterio!!

Gość Lenart
Opublikowano

chodzi o to że nie każdy ma możliwość kupna vipa, i leci na publicu które według Twojej bajki nie będą działać ...

@up

wiesz co, ja mam gościa dość ... nienawidzę gdy ktoś pierdoli głupoty... już mnie dzisiaj 2 razy wkurwili ... mam po prostu dość ...

Opublikowano

ja chce widziec tom ropierduche na ca :)

488008.jpg

666666_1111_99999999

666______111_999__999

666______111_999__999

6666666__111_99999999

666__666_111______999

666__666_111______999

Rey Mysterio!!

Opublikowano

Gordon dalby juz newsa ale jak wam wiadomo jego strona jest dobrze naglosniona na forum nexon eu, GMowie czesto zagladaja na takie wlasnie strony w lecu szukania nowinek ... Na takie fora nie wejda wiec cala taka akcja ma byc z zaskoczenia.

Co do Vip hacka Gordon powiedzial ze gdy nexon usprawni hack shielda badz zmieni na inny program zabezpieczajacy Vip hack bedzie udostepniony za darmo przez 3 miesiace do tego czasu na pewno ktos zrobi jakiegos publica ale nie na taka szeroka skale jak teraz... chodzi nam o zmniejszenie ilosci cheaterow i funkcjonalnosci programow hakerskich ... a to jest mozliwe jak ta akcja sie powiedzie.

A wy uwazajcie bo jakis noob chce wam zaszkodzic : http://combatarms.pl/forum/viewtopic.php?t=6834

Co do tematow ktore powstaly na mnie: http://combatarms.pl/forum/viewtopic.php?t=6807

http://combatarms.pl/forum/viewtopic.php?t=6813

Nie wierzcie we wszystko a i wiem ze po przeczytaniu tego co tam powstalo bedziecie miec watpliwosci... Ale na pewno one mina po zobaczeniu newsa na stronie gordona ktory nie bawem sie ukaze :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Lenart
Opublikowano

Gordon dalby juz newsa ale jak wam wiadomo jego strona jest dobrze naglosniona na forum nexon eu, GMowie czesto zagladaja na takie wlasnie strony w lecu szukania nowinek ... Na takie fora nie wejda wiec cala taka akcja ma byc z zaskoczenia.

Co do Vip hacka Gordon powiedzial ze gdy nexon usprawni hack shielda badz zmieni na inny program zabezpieczajacy Vip hack bedzie udostepniony za darmo przez 3 miesiace do tego czasu na pewno ktos zrobi jakiegos publica ale nie na taka szeroka skale jak teraz... chodzi nam o zmniejszenie ilosci cheaterow i funkcjonalnosci programow hakerskich ... a to jest mozliwe jak ta akcja sie powiedzie.

A wy uwazajcie bo jakis noob chce wam zaszkodzic : http://combatarms.pl/forum/viewtopic.php?t=6834

Co do tematow ktore powstaly na mnie: http://combatarms.pl/forum/viewtopic.php?t=6807

http://combatarms.pl/forum/viewtopic.php?t=6813

Nie wierzcie we wszystko a i wiem ze po przeczytaniu tego co tam powstalo bedziecie miec watpliwosci... Ale na pewno one mina po zobaczeniu newsa na stronie gordona ktory nie bawem sie ukaze :)

ty sie już sam gubisz w swoich kłamstwach ...

i będą działać tylko Vip Haki

daj jakieś logi z tej rozmowy to pogadamy na poważnie ... teraz niech ktoś zamknie temat bo mi głowa pęknie jeśli dalej będziesz takie głupoty gadać ...

Opublikowano

no wlasnie :D konkrety ^^

488008.jpg

666666_1111_99999999

666______111_999__999

666______111_999__999

6666666__111_99999999

666__666_111______999

666__666_111______999

Rey Mysterio!!

Opublikowano

Nie specjalnie wierze w te twoje bajeczki, i niby jak chcesz kraść NX, jak to jest nie możliwe? Poza tym od kiedy gordon boi się Nexona?

Gdy zobaczę info na jego stronie, to uwierzę, ale na razie sorry

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...