Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - DLC na konsoli

GraczKonsolowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem grę Wiedźmin 3: Dziki Gon na PS4 i mam pytanie dotyczące DLC. 16x DLC, które mamy od razu w grze są na całą konsolę czy na 1 profil? Pytam się, bo z bratem gramy razem na konsoli i chcielibyśmy mieć obaj DLC, a nie tylko któryś z nas.

PS: Czy do pobrania DLC jest wymagany internet? Bo z tego co wiem to ktoś pisał, że tak.

Opublikowano

Gra jest na całą konsole. A jak niby chciałbyś pobrać DLC bez internetu ? Przecież to bezsensu.

Opublikowano

Proszę czytać ze zrozumieniem. Mi chodzi czy DLC jest na całą konsolę, a nie gra. A co do pobierania DLC, to nie wiedziałem, bo w Batmanie pobierałem bez internetu. Następnym razem jak chcesz coś napisać to nie pisz po to tylko, żeby posty nabijać sobie.

Opublikowano

Nic się nie dzieli, kupiłeś grę, masz grę na całą konsole, a nie dzieloną na profile. DLC też. 

I pobieranie bez internetu jest fizycznie niemożliwe. 

Opublikowano

Nic się nie dzieli, kupiłeś grę, masz grę na całą konsole, a nie dzieloną na profile. DLC też. 

I pobieranie bez internetu jest fizycznie niemożliwe. 

Przez "pobranie" może mieć na myśli aktywację kontentu, który od początku znajdował się na nośniku. Jak wiemy, Redzi nie zrobili takiego rozwiązania. @1361622928-U485574.pngGraczKonsolowy, musisz pobrać z PSS.

Opublikowano

Kolego... napisałem, że gra jest na całą konsole więc powinieneś przez to zrozumieć, że również DLC, które jest darmowe więc logicznie rzecz biorąc skoro gra jest na całą konsolę to czemu z DLC miałoby być inaczej ?

Co do drugiego DLC jest tworzone na bieżąco więc to chyba też jest logiczne, że na konsoli nie pojawią się z nikąd. Więc proszę Cię to ty zaprzestań bezsensownego nabijania postów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...