Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kidmod] RacjonalnyCzłow - ten oczekiwany

Gość RacjonalnyCzłow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie 

Aplikuje na stanowisko kid moda bo niestety na takie stanowisko mnie stać, pozycja kid moda działu pogaduszki .

Trochę o mnie ; mam na imię Staś  mam 19 lat, mam blond włosy, piwne oczy, piegi na twarzy, uszy,nos i reszte ciała.

Urodziłem się na filipinach , po 5 latach wyprowadziłem się do Polski.

Dlaczego aplikuje?

Ponieważ uważam że mamy samych idiotów w moderacji którzy nie zasługują nawet na bycia użytkownikiem tego forum, za mojej kadencji reszta bydła poszła by z torbami na syberie.. wiele razy pokazywałem na screenach nieudolność i niekompetencje moderacji i tyle samo zostałem z ignorowany i poniewierany jak d****a, traktujecie mnie jak kurwe, ale to się zmieni bo racja jest po mojej stronie.

Aplikuje również żeby zostać adminem i pomóc Lordowi Makinowi przejść na emeryturę..

Co oferuje

Propagandę na korzyść forum

Komunizm

terroryzm jeśli będzie to potrzebne

wpływy i środki do likwidowania agresorów (czyt. troli, konkurencje)

Czego wymagam;

akceptacji od wszystkich członków moderacji i administracji

usunięcie warnów

nadanie mi rangi i funkcji

traktowanie z szacunkiem 

Widziałem że aplikanci piszą w tematach swoje plusy i minusy ale to jest troszkę bez sensu więc tego nie robię jeśli będzie taka potrzeba to napisze .

Mam nadzieje że zaakceptujecie moją aplikacje na moderatora pogaduszek, dziękuje za uwagę .

Opublikowano

Dział pogaduszek jest wyróżnieniem dla moderatorów-wyjadaczy, a ja nie chcę tutaj nikogo niańczyć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...