Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pyt dot. Gta V + czy mi pojdzie

csNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na poczatku mam kilka pytan odnosnie gta V na pc. Czy jak kupie je w sklepie w wersji pudelkowej nie na steam to czy nie bede mial problemow z zainstalowaniem? Bedzie sie samo aktualizowalo jak wyjda jakies aktualizacje? Moga wystapic jakies komplikacje?

Teraz czy mi pojdzie na tym lapku, co moglbym dokupic zeby bylo dobrze jesli trzeba.

http://zapodaj.net/d61ab02c2e376.jpg.html

Opublikowano

Witam na poczatku mam kilka pytan odnosnie gta V na pc. Czy jak kupie je w sklepie w wersji pudelkowej nie na steam to czy nie bede mial problemow z zainstalowaniem? Bedzie sie samo aktualizowalo jak wyjda jakies aktualizacje? Moga wystapic jakies komplikacje?

Teraz czy mi pojdzie na tym lapku, co moglbym dokupic zeby bylo dobrze jesli trzeba.

http://zapodaj.net/d61ab02c2e376.jpg.html

Jak "problemów z zainstalowaniem"? Problemy mogą wystąpić a nie muszą - wszystko zależy od twojego laptopa, internetu itp. Jak wyjdą aktualizacje to będzie się samo aktualizować. 

Co do działania, to ustawienia słabe / średnie powinno działać bez lagów :>

­

Opublikowano

Jak "problemów z zainstalowaniem"? Problemy mogą wystąpić a nie muszą - wszystko zależy od twojego laptopa, internetu itp. Jak wyjdą aktualizacje to będzie się samo aktualizować. 

Co do działania, to ustawienia słabe / średnie powinno działać bez lagów :>

­

Slyszalem ze ktos mowil kiedys ze ci co kupili w sklepie to musieli cos z neta pobierac dodatkowo i dlatego zadalem to pytanie

Opublikowano

Slyszalem ze ktos mowil kiedys ze ci co kupili w sklepie to musieli cos z neta pobierac dodatkowo i dlatego zadalem to pytanie

Chodziło im pewnie o aktualizacje. Ponieważ gdy instalujesz GTA V z płyt to po tym wszystkim robi się jeszcze aktualizacja z internetu.

­

Opublikowano

Aha i jeszcze jedno pytanie, z tego co wiem to trzeba miec konto na social club to mozna sie bez problemu zarejestrowac? i kiedy sie ten kod jakis wpisuje do aktywacji

Opublikowano

Aha i jeszcze jedno pytanie, z tego co wiem to trzeba miec konto na social club to mozna sie bez problemu zarejestrowac? i kiedy sie ten kod jakis wpisuje do aktywacji

Na SocialClub możesz się bezproblemowo zarejestrować. 

http://pl.socialclub.rockstargames.com 

Klucz aktywacyjny wpisujesz przy rejestracji. Wszystko będziesz miał świetnie objaśnione, i zapewniam, że sobie poradzisz :> Powodzonka

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...