Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tera online Problem z ładowaniem gry

zwierz236

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, że po wybraniu postaci mam ekran gdzie ładuje się pasek postępu dochodzi do 100% i screen nie znika, nie mam dźwięku z gry, nie mogę chodzić. Po prostu, pasek wbija 100% i się zacina, ale przy pasku postępu ciągle krążą w tę i z powrotem takie światełka xD więc nie jest do końca zacięte. Jakies pomysły co może być powodem, że gra nie chce się odpalić? ;d

Opublikowano

Przed chwilą jak dałem wszystko na najniższe wbiło mnie do gry, ale jak wróciłem do menu wyboru postaci i wszedłem jeszcze raz do gry to znowu nie działa -_-

A teraz wbiłem do gry na nowo zrobione postaci mając najniższe detale i wszystko działało, ale jak wbiłem na starą postać nie mogłem atakować i używwać skille i przyciski interfejsu nie działały (opcje itd) musiałem gasić przez Menadżera zadań.

Na postać z 1 lvl'em wbija normalnie ^_-

Opublikowano

Karta graficzna AMD Radeon HD 7700 series, chyba 7740 1 GB DDR5

Procesor AMD Athlon 4x 2,6

2x4 GB Ram ddr3 1600Mhz

Win. 7

Jakąś tak.

Śmieszne, dałem na średnio-wysokie bo na takich normalnie gram i na nową postać wbija bez problemu. Chyba po prostu usunę stare postacie, bo na tym koncie mam dodatkowe miejsca i nie chcę robić nowego :P

Heh, gram i nagle znikają wszystkie moby i NPC'ci, nie mogę atakować, używać spelli, wszystkie przyciski nie działaja xD

Po tym incydencie nie mogę wejść na postać z 1 lvl'em xD

zrobię nowe konto  zobacze jak to bedzie.

Opublikowano

Już raz reinstalowałem, pobrałem przedwczoraj i działo się to co teraz to pomyślałem, że przeinstaluje, pobiorę od nowa, ale dalej to samo :/

Na nowym koncie wszystko spoko, pograłem wbiłem 4 lvl, Quest z zabiciem jakiegoś Drzewa nękającego świnki, przewinąłem filmik i nie moge strzelać, gadać z npc, i wyłączyć grę w normalny sposób xD

Teraz podczas ładowania na tą postać znowu się zacina screan i nie wbija do gry -_-

No trudno, chyba sobie odpuszczę ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...