Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najmroczniejsza strona internetu....

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TOR to strona internetowa jeśli o to chodziło zostaw lajka :)

Pozdrawiam,

wszechwiedzący mahometa

Opublikowano

­Ale po co wysyłasz film Azera? Są ciemniejsze strony internetu, dostępne przez TORa ;)

Podobno tam głębiej, gdzie światło googla nie dociera już ogarnęli jak TORa obejść.

A własnie co to jest TOR ? Poprostu chciałem zobaczyć wasze zdanie

Wikipedia

Opublikowano

­Ale po co wysyłasz film Azera? Są ciemniejsze strony internetu, dostępne przez TORa ;)

No to podaj przykłady stron gdzie światło gogla wikipedi i tora nie dochodzi. Nie żebym byl jakis popierdoloy umyslowo i lubial takie stronki ale poprostu takie wyzwanie

Opublikowano

­

No to podaj przykłady stron gdzie światło gogla wikipedi i tora nie dochodzi. Nie żebym byl jakis popierdoloy umyslowo i lubial takie stronki ale poprostu takie wyzwanie

Stron nie podam, ale mogę powiedzieć, że przez TORa wiele nielegalnych rzeczy jest możliwe do kupienia.

Opublikowano

Wpisz po prostu frazę Hidden Wiki (używając Tora, ofc) 

Dalej poradzisz sobie sam.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

nie polecam było mi dane trafić na filmik na którym nekrofil ruchałł zwłoki małej dziewczynki także jeżeli nie jesteś żaden pedo ani pojebaniec to wbija sie tam głównie żeby kupić lewe dowody, dragi no i tyle

Opublikowano

Nie wchodź tam. Chcesz kupić dowód, paszport z danymi znajomego? Nic trudnego. Chcesz wiedzieć, jak zrobić narkotyki? Tam ci dadzą poradniki? Gwałty, zabójstwa na zlecenie? Będa takie fora. Nie wchodziłem na tor, ale czytając z serwisow recenzje, ciarki przechodzą.

Opublikowano

TOR jest dla

a) ciekawskich

B) popierdolonych ludzi

c) dla tych co nie mają nic do roboty i chcą sobie popatrzyć jaki ten świat jest zjebany.

Co do filmiku, są mroczniejsze :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...