Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest szansa na odzyskanie konta?

Shidame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do konta nie miałam dostępu od ponad 1,5 roku. Zapomniałam e-mailu i hasła. 
Teraz przypomniałam sobie e-mail, nawet okazało się, że jest dobry, bo wysłali mi link aktywacyjny, ale niestety to konto na gmail usunęłam kilka miesięcy temu i jest napisane, że przywrócenie go jest już niemożliwe. 
Hasła nie pamiętam.
Czy jakbym napisała go supportu, że konto e-mail jest usunięte i nie mam możliwości przywrócenia hasła, to dałoby mi to coś? Już się pogodziłam z jego brakiem, jednak postanowiłam tutaj napisać, bo może jest jakaś szansa. W sumie szkoda 80 lvl. 
Lub jakbym trafiła na kogoś na IRC'u? 
Rozumiem, że to wyłącznie moja sprawa i team nie ma obowiązku mi pomóc. Chcę tylko wiedzieć czy MOŻE to zrobić? Jeśli nie - trudno.

27zymhh.jpg

,,Zmienić ten świat są w stanie tylko ludzie zdolni do poświęceń"

Opublikowano

A miałeś taką sytuację jak ja? Pisałeś do supportu czy prosto na IRC?­
Mam dostęp do konta na forum, to coś da?

27zymhh.jpg

Opublikowano

Nie masz dostępu do maila na którym było zarejestrowane konto = nie masz szans na odzyskanie. Możesz z nimi pisać, ale żeby odzyskać dostęp musiałbyś znać hasło, ip z jakiego konto było zakładane i jeszcze jakieś pierdoły, których nikt normalny nie wie (dokładna data i/lub godzina założenia konta). Konto na forum nie ma nic wspólnego z kontem w grze.

Opublikowano

Dobra, temat można zamknąć, już zgłaszam.
Napisałam do nich na supporcie (mam także konto support z którego pisałam do nich od 2012 o sprawy dotyczące mojego konta), znam przybliżoną datę założenia konta (może trafię na kogoś, komu to będzie wystarczyło), IP na którym konto zostało założone, e-mail, który jest podany aktualnie, ale usunięty oraz informację, że przez rok konto nie było ani razu używane (czego jestem pewna, bo nikt mi go nie ukradł).
Dzięki za odpowiedzi, wiem już, że szanse są zerowe. 
Cóż. Przynajmniej nie będę żałować, że nic nie próbowałam robić.­

27zymhh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...