Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanie Yangi (To Nie Reklama - Dawmar37 Wie Ocb )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio przeglądając allegro znalazłem 50kk po 22zł . Kupiłem 100kk na test i moje domyślenia prawie się sprawdziły . Przez 3 dni prawie żadnej odpowiedzi , opis na gg ' Problem techniczny-będę wieczorem'.Opis był od wtorku rano do dzis 20.00 taki sami , juz miałem pisac do allegro ,że oszust itd. Pan pojawił się , nie spodziewałem się juz , że dostane jakies yangi . I tu mnie zaskoczył , przeprosił ze taki długi czas transakcji i podał passy do konta na ktorym było 100kk.

Osobiście troche się zraziłem do tego Pana , ale przeprosił i dzięki temu mam do niego szacunek i zaufanie . Pytałem czy jeszcze bd w ogóle sprzedawał yangi , odpowiedział ze oczywiście tylko muszą poprawic 'system doręczeń ' lub coś w tym stylu.

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

DO MODKÓW

Nie jest to żadna reklama , wiec prosze nie zamykać tematu oraz nie chciałbym dostać warna , bo juz mam 50% .Jeżeli chcecie mnie ukarać za ten temat to lepiej go usuńcie ale pierw skontaktujcie się z Dawmar37 - z nim juz wymieniłem pare zdan o tym allegrowiczu i nawet sam napisal żeby po zakonczeniu transakcji napisac temat.

Opublikowano

FHqX9hrVF70.jpg

Kurva ziom dal 22 tysiace za to...zaled..?

Lol...ale ja znam ich sposob..jak to robia:)

oni kupuja za 17zl z groszami i zarabiaja na tym 5zl za 1paczke wiec troche wychodzi:)

@ps

normalka ze dal ci nowe acc:)

i te problemy techniczne to nie ich wina tylk dlugo czekal na dostawe,wiecej nie powiem;p

@edit jak chcecie to moge sellac yangi jeszcze taniej 50kk = 20zl TO NIE REKLAMA TYLKO PROPOZYCJA!

@Edit gosciu na czysto zbil na tym 5 k..

@edit ja 5kk moge miec za 1.73 zl:) wiec 50kk to nic..

Opublikowano

Człowieku zrozum... TO JEST ZAJEBISTE! TEGO SZUKAŁEM! +,+ i jeszcze raz +!

P.s. Czyli mogę na niego liczyć na 100%?

A ja bardzo proszę o delete.png Chce mieć range leser!

13658647.gif

32442.gif

32266.png

33526.png

Daj delete.png

Opublikowano

Ja i rademenes95 na allegro wystawimy aukcje 20-40paczek 50kk po 20zl:) oczekiwac,dodam temat

DO MODA TO NIE REKLAMA/HANDEL ZNAM REGULAMIN! TO TYLKO POST"INFORMACYJNY"

Opublikowano

Tamten z 978sztuk to tylko konkurencja , ktos kupił i tego oczywiscie nie odbierze .

Niedługo My założymy strone oraz konto na allegro i u nas bedziecie mogli kupywać .

• Dodaj nową pozycję...