Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy ludzi, którzy coś potrafią, więcej w temacie!

Adiospomidoros1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bez obijania się przejdę do konkretów, poszukuję osób, które zajmują / uczą się w tym kierunku, które są chętne na stałą współpracę, aby zrobić serwer pod Minecraft'a. Ale nie byle jaki serwer, jedyny w swoim rodzaju, już raz podchodziłem pod ten projekt, ale go porzuciłem z jakiego powodu ktoś pewnie zapyta, a z takiego, że każdy poszedł w Swoją stronę. Dlatego teraz poszukuję osób, które przetrwają piekło, a się nie wycofają z projektu. Jeżeli nie jesteś taką osoba, to po prostu wyjdź z tego tematu, miło mi było, że tutaj zajrzałeś, a teraz skieruję się w Twoją stronę, bo jednak skoro tutaj zostałeś/aś to jesteś osobą, która przetrwa piekło, a się nie wycofa. Przypominam poszukuję osób na STAŁĄ WSPÓŁPRACĘ, czyli pracujesz tylko dla naszego serwera. Bo to będzie Nasz serwer, nie mój czy jego, nasz każdy do niego coś dorzuci, a więc reasumując poszukuję owych osób:

Technik TS3 (dwóch): Będą zajmować się całym TeamSpeakiem, aby dobrze funkcjonował, będą robić rangi itd...

Grafik: Osoba, która zrobi dla naszego serwera reklame, tło na Fb, cały styl na forum i stronę, grafikę pod rangi na TS3, oraz ikonkę serwera jak i samo logo.

WebMaster (od jednego do dwóch): Zrobi pod nasz serwer stronę oraz forum, oraz będzie strone i forum na bieżąco rozwijał.

Budowniczych (5): Zbudują ogromną mapę, posiadam jednego najlepszego budowniczego w Polsce, on będzie zajmował się budową mapy, więcej szczegółów u niego.

Administratorów (2): Będą zajmować się spokojem na serwerze, oraz pracami bardziej praktycznymi.

Moderatorów (2): Będą kontrolować czat, sprawdzać czy ktoś nie oszukuje itd.

Pomocników (2): Będą pomagać graczom wyjaśniać zasady, czy też organizować eventy.

Tak jak pisałem projekt powstanie dlatego szukam tylu osób, na sam początek nie obiecuje wynagrodzenia, serwer będę robił z pasji, oraz dlatego, aby pokazać, że mogą powstać inne serwery niż survival czy inne syfy, których jest milion, pewnie ktoś napiszę, a bo już są serwery Role-Play owszem są, ale robią je osoby, które nie mają pojęcia nic na temat Role-Play'u. Pozdrawiam je serdecznie.  :)

Tak mniej więcej widzę jak będzie wyglądał nasz serwer, jest 100% mojego pomysłu: Klik

Oczywiście później jak serwer już powstanie i będą z tego jakiekolwiek zyski to jakieś $$$ w zamian wynagrodzenia będą, ale osoby, które od samego początku liczą na $$$ to żegnam, takich osób nie potrzebuje. A i oczywiście zapomniałem, na sam początek będzie trzeba co miesiąc dawać PSC 20 zł lub przelew, będą tylko 3 takie wpłaty. Pozdrawiam Misiaczek.

Kontakt:

adrian.kokoryka1

GG: 

43113377

- rzadko używam

ts3: 

You-Speak.pl

Nick: Misiaczek

Pozdrawiam.

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...