Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wildstar

malum75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kieruje do was pytanie na temat produkcji jaką jest gra wildstar  widze ze przeszla na free to play ale zeby w nia grać chyba trzeba ja kupic przynajmniej tak widzę na głównej stronie http://www.wildstar-online.com/uk/i tutaj mam pytanie głownie o grywalność już nieco oglądałem materiałów tych nowszych na temat wildstar i niby są pochwały tej produkcji ale jak to jest już w samej grze można spotkać polaków ? Bo jednak co jak co ale w takich mmo lubię wieczorkami popykać  z grupa ludzi na team speaku  i się zastanawia czy takich ludzi znajdę w wildstar

Opublikowano

Wildstar jeszcze nie przeszedł na f2p. Ma przejść dopiero na jesień, dokładna data nie znana, zakup teraz da ci bonusy których nie otrzymasz na koncie f2p. Grywalność to nawet nawet trzyma poziom ale kiepska optymalizacja i nawet komputery potwory mają problemy, jest dużo polaków na serwerze więc nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem kogoś do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...