Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie znalazlem zadnego dzialu z oprogramowaniem internetowym wiec napisalem tutaj

MAm neostrade 1 mega podlaczonom przez kabel ethernet a raczej miale teraz mam USB

pewnego razu wogule nie miale internetu weszle na menager ustawien karta graficzna lacze ethernet sterowniki i woggule ich nie miale

(wkladalem plyte od liveboxa instalowale oprogramowanie ale na koncu nie umialem sie polaczyc z urzadzeniem.

Mysle ze to wina sterownikow ale jak 1 raz instalowale (robile sobie neta) to wszystko gralo

odinstalowale wszystko i zrobile tak jak za pierwszym razem lecz bez skutkow

I teraz musze niestety grac na USB a ethernet mi bardzo potrzebny bo mam ps3 i smigam na necie w Call Of Dute

I inne gry Jezeli to cos pomoze wam to mam jeszcze jednego kompa na modemie

Dam +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pasjonat
Opublikowano

Eeem, ja nic nie rozumiem z tego tematu! napisz mi dokładnie o co Ci chodzi ^^

" ... Czekając na cud każdy błądzi, dochodząc do dnia w którym bóg nas osądzi... "

Opublikowano

Po skladni i bledach widac ze NEO :D Moze masz wylaczona karte sieciowa (wlaczyc ja musisz w BIOSie)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Połączenie USB jest połączeniem wadliwym i często można napotkać problemy. Polecam dokupienie drugiego adaptera wi-fi (koszt około 10-20 złotych). Pozdrawiam

f.png

Opublikowano

Połączenie USB jest połączeniem wadliwym i często można napotkać problemy. Polecam dokupienie drugiego adaptera wi-fi (koszt około 10-20 złotych). Pozdrawiam

Po co :D

Ethernet dobrze sie sprawuje tylko niech poda ss błędu to pomogę bo sam mam liveboxa.

76561198001815076.png
Opublikowano

ja mam taki blad ze instaluje wszystko pisze podlacz kabel ethernet podlaczam i mi probuje polaczyc sie z urzadzeniem czekam 10 minut i nic sie nie dzieje

wchodze na megare ustawien lacze ethernet i wyskakuje blad brak sterownikow a plyte od liveboxa instalowale i odinstalowywalem wiec o co biega?

narazie musze kozystac z USB i mam tak ze jak zalacze 2 witryny to mi sie niekiedy wylacza net i musze reseta kompa zrobic

a to raczej nie wina przesylu bo mam 1mega

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja mam taki blad ze instaluje wszystko pisze podlacz kabel ethernet podlaczam i mi probuje polaczyc sie z urzadzeniem czekam 10 minut i nic sie nie dzieje

wchodze na megare ustawien lacze ethernet i wyskakuje blad brak sterownikow a plyte od liveboxa instalowale i odinstalowywalem wiec o co biega?

narazie musze kozystac z USB i mam tak ze jak zalacze 2 witryny to mi sie niekiedy wylacza net i musze reseta kompa zrobic

a to raczej nie wina przesylu bo mam 1mega

Odinstalowujesz liveboxa, usuwasz wszystkie pliki pozostałe na dysku, czyścisz rejestr jakimś programem (cccleaner albo czymś podobnym) i dopiero instalujesz od nowa.

Podobne problemy miałem także tylko że to było bardzo dawno ;s

76561198001815076.png