Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki plugin Ci najbardziej odpowiada na serwerze? FunnyGuilds, czy Factions?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wolałbym FunnyGuilds. Jest on według mnie po prostu lepszy, a w dodatku spolszczony. Jest łatwy w konfiguracji, także z tym nie powinieneś mieć problemów. ;)

Opublikowano

Zdecydowanie wybierz plugin FunnyGuilds, ponieważ nie posiada on żadnych bugów, większość serwerów go używa u siebie na serwerze oraz plugin dobrze jest kompatybilny z większością pluginów, więc problemów nie będzie. 

Opublikowano

Mi jest obojętne jaki plugin na gildie będzie na serwerze, ważne żeby działał, jednak z tych dwóch wybrałbym raczej Factions, ponieważ autor cały czas zajmuje się projektem i wydał oficjalną wersję na 1.8, kiedy FunnyGuilds nie jest już (chyba) przez autora aktualizowane. Co do spolszczenia nie jest ono problemem, ponieważ spokojnie można je znaleźć w internecie jak również poradniki dotyczące konfiguracji wtyczki.

Opublikowano

Factions. Stare dobre czasy, gdy była wersja 1.4.7. Chciałbym do nich powrócić. Nie wybieraj FunnyGuilds, bo tego pełno krąży po serwerach SV + F lub HC.

Opublikowano

Factions potężny plugin z masą możliwości :) czego chcieć więcej , jak do tej pory zaden plugin (poza towny) nie daje takiej ogromnej swobody co factions ,

Opublikowano

Według mnie FunnyGuilds jest najlepsze, spolszczone i napisane przez Polaka (Dzikoyska), i co najlepsze Łatwe w obsłudze.

Opublikowano

Moim zdaniem polecam tobie używać Factions, dlaczego? Bo FunnyGuilds już nie jest wspierane i nikt go nie aktualizuje i nie poprawia błędy.

banner.png

Opublikowano

Factions + wersja 1.4.7 = stary dobry serwer :D­

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

Factions :p robię serwer 1.5.2 i ten plugin jest ok :D wiadomo Stare dobre czasy

życie życie jest nowelą 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...