Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadchodzi patch 5.14

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patch 5.13 pojawił się nieco ponad tydzień temu, a wygląda na to, że kolejna aktualizacja z numerem 5.14 pojawi się już w ten wtorek. W nadchodzącym patchu ujrzymy sporo nowości takich jak nowa mapa, tymczasowy tryb, dwa reworki, hud, 6 nowych skórek i zmieniony zeke. Nie ma zbyt wielu zmian w bohaterach, podobnie jak i w przedmiotach. Zapewne jako bonus pojawi się masa bugów. ;)
Z której z nowości będziecie najbardziej zadowoleni?

PL: http://polscygracze.pl/opis-zmian-patch-5-14-patch-notes/

EN: http://www.surrenderat20.net/p/current-pbe-balance-changes.html

Opublikowano

Nowy tryb mnie nadal nie przekonuje, lecz pozostałe zmiany bardzo mi się podobają, szkoda że nie mam obecnie pieniędzy bo kupiłabym sobie skin do MF. ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

GP bardziej zarósł, podoba mi się nowsza wersja Spooky Gangplank, Sailor oraz Minuteman. Candy Cane Miss Fortune "nowa" również znacznie lepiej wygląda od starej wersji. Czekam na ten nowy tryb, rekiny jak już wspomniałam w innym poście, zbędny dodatek. Męski komentator - LITOŚCI...

Opublikowano

Ten interfejs jest zryty na maxa. Ktoś się orjentuje ile to będzie ważyć ten patch? Z 300 mb?­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Buff Ekko, nerf Ryze, jakiś dziwny tryb w który pewnie wcale nie zagram - c*****y patch :3

Opublikowano

Kolejne skiny, pieniądze muszą się zgadzać

Ładny nowy gangplank, rework dużo nie zmienił

Największa zmiana w MF to piersi, rework dużo nie zmienia

Nie podoba mi się nowy tryb

Fajny smaczek z rekinami

Nowy interfejs bardzo fajny, chyba wrócę do gry głównie dla tego

Nowa mapa wygląda trochę jak ta stara, przed Freljordem (czy jakkolwiek to się nazywało)

Nie wiem po co nowy komentator, to będzie na SS czy tylko na Butcher's Bridge? Będzie to już na stałe czy to tylko dla GP? To akcentowanie "L" przypomina mi stare, polskie filmy

Zmiany w bohaterach mnie nie obchodzą dopóki nie znerfią pasywki Kalisty

Opublikowano

Nowy tryb nie jest jakiś extra jak dla mnie. Taka średniawka wymyślona na siłę. Nie powala, ale i nie poraża jakoś specjalnie - neutral.

B.­

fiR919k.png

Opublikowano

W patch notesie jest chyba błąd przy xinie. Jeżeli dobrze pamiętam jego przelicznik na "W" miał zostać zmniejszony, a nie zwiększony.

Nie rozumiem buffów dla ekko. Fajna ikonka Tf'a. Jestem tylko ciekawy ile będzie mb będzie miała całość.

giphy.gif

Opublikowano

Już mi się nie podoba rework GP, dawniej mainowałem GP i podstawą było maksowanie W, który co level zapewniał większe leczenie i mniejszy cooldown w trakcie gdy koszta many były stałe, teraz zostały zawyżone te koszta, teraz będzie opłacało się maksować Q, gdyż koszt many jest stały i zwiększa się ilość złota zyskanego co kill. Sensowne jest także wkładanie w E nieco punktów, gdyż niszczenie własnych beczek z Q daje ten sam efekt co zabijanie jednostek.

Niestety od dawna nie grałem i nie znam mety, więc nie wypowiem się co do tego na którą linię GP może się udać.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać tej aktualizacji, jestem ciekawy czy szybko się przyzwyczaję do nowego HUD'u. Ta mapka też mi się podoba, przynajmniej coś nowego będzie.

gnYrBkB.png

Opublikowano

W patch notesie jest chyba błąd przy xinie. Jeżeli dobrze pamiętam jego przelicznik na "W" miał zostać zmniejszony, a nie zwiększony.

Nie rozumiem buffów dla ekko. Fajna ikonka Tf'a. Jestem tylko ciekawy ile będzie mb będzie miała całość.

W poprzednim patchu zmniejszyli przelicznik i w tym chyba chcą zwiększyć na W.

A jeśli chodzi o patch to mi się najbardziej podoba nowy HUD. A rework GP? Wydaje mi się, że będzie teraz silny. Azir bez knockupa na E to nie Azir. Boje się troche buffa Ekko i żaby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...