Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stop dopalaczom

Kamelott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... Skoro aktorzy w tych filmach wystąpili za darmo, to gdzie podziały się te 3k zł? xD

Opublikowano

Ogólnie filmik wygląda strasznie amatorsko, jak nieudana parodia, o aktorstwie (którego tu nie ma) nie wspomnę. Ktoś mi przypomni ile na to kasy poszło?  xD 
Co do samych dopalaczy - głupota, jak ci idioci tak bardzo chcą to wciągać, to proszę bardzo, wyniszczają swój organizm na własne życzenie  ;) 

27zymhh.jpg

,,Zmienić ten świat są w stanie tylko ludzie zdolni do poświęceń"

Opublikowano

niech zalegalizują marihuane to dopaleczy już nikt nie będzie kupował

Jedzie samochód a w nim mężczyzna, idziesz razem ze swoją dziewczyną chodnikiem, mężczyzna z impetem w Was uderza, dziewczyna umiera Ty żyjesz, okazuje się że facet był na maryśce. Spójrz na to tak...

Za posiadanie dopalaczy, marichuany i innych narkotyków nie ważne lekkich/ciężkich powinno się wsadzać do kicia na 3 lata bez możliwości wyjścia wcześniej. Takie jest moje zdanie a co do filmiku jest przykładem na to jak nie powinno się robić spotów. Złamanego grosza nie dałbym za to wykonanie.

r9wfFzB.png

Opublikowano

Filmik kiepski tak jakby niedokończony wgl. wg. mnie można to nazwa betą głównego filmu ;p

To spot ;) Spoty są krótkie a te które tworzymy są emm krótkie i debilne ;)

r9wfFzB.png

Opublikowano

Jedzie samochód a w nim mężczyzna, idziesz razem ze swoją dziewczyną chodnikiem, mężczyzna z impetem w Was uderza, dziewczyna umiera Ty żyjesz, okazuje się że facet był na maryśce. Spójrz na to tak...

Jedzie samochód, a w nim mężczyzna. Idziesz razem ze swoją dziewczyną chodnikiem, mężczyzna z impetem w Was uderza, dziewczyna umiera, Ty żyjesz, okazuje się, że facet miał we krwi dwa promile alkoholu. Spójrz na to tak...

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Seriale (Ukryta prawda, Szkoła, Pielęgniarki, itd.) przy tym spocie umywają się... Strasznie słabo wyszło im to, totalna amatorka, sądzę, że "zwykły youtuber" lepiej by wykonał takie coś ~.~

Opublikowano

Za 3 koła to kupie se tyle dopów że zarobię na nich około 12 haha dajcie mi tą kasę spożytkuje ją lepiej taki żarcik. Sam spot do nikogo nie przemawia jest durny w 2 spocie widać trochę racji z tym, że małolaty sięgają po dopy z tego i względu że nie mogą kupić alkoholu w sklepie #Gówno prawda w wszystkich smart shopach w Katowicach bardziej są wyczuleni na pytanie się o dowody niż w Sklepach Monopolowych. Oczywiście jest jeszcze internet gdzie nikt cie o dowód nie zapyta idziesz na pocztę i masz sobie co chcesz. A przejdźmy teraz do samych zatruć heh założę się o 100 że 99.9% przypadków było spowodowanych przedawkowaniem sam mocarz nie zabija tylko nokautuje. Wszyscy debile którzy wylądowali w szpitalu jebli se po blanciu z mocarza tak myślę. Ja z autopsji wiem że paląc mocarza nigdy mi się nic nie stało parę razy się załatwiłem , ale k***a oglądając na YT wszystkie "Reportaże" za duże słowo na ten medialny chłam wnioskuje że nie przeprowadzili oni żadnego reserchu tylko bach bach pod publikę kochane polskie media gówno wymieszane z chłamem Od kiedy K***a po MOCARZU jest się agresywnym nie wiem k***a ja jak zajebałem 2 lufy to byłem tak agresywny że z krzesła nie umiałem wstać. Cała ta akacja z dopalaczami jest związana z nowelizacją ustawy o przeciw działaniu narkomani ahh jaka ładna nazwa ja to widzę jako ustawę o braku możliwości zarabianiu na ćpunach ale to moje poglądy i mój pomysł na biznes. Zostało zdelegalizowane 65 % środków takich jak kana MMB-CHMINACA lub AB-CHMINACA to jest główny składnik mocarza nie jestem pewny które ale na 101% któraś z nich to też wiem z własnego doświadczenia. Działają podobnie zostały zdelegalizowane i po prostu musieli się pozbyć tego tak samo jak 3mmc na stronach były promocje ja osobiście kupiłem 50g 3mmc za nie 490 zł z przesyłką czyli prawie połowa ceny bo 50g na tej stronie kosztowało 950 zł bez przesyłki co obrazuje fakt jak dupa się paliła Ventorom którzy spierdalali jak tylko szybko się dało z polski bo kolejny ptk w ustawie zabraniał też posiadania internetowych ptk dystrybucji na terenie Rp byle jakich środków np. dalej legalny klefedron 4cmc może być w Polsce posiadany nie można za to go sprzedawać przez drogą internetową oczywiście są na to obejścia Holandia.

Patologia jak skurwysyn a legalizacja zioła w Polsce nadejdzie jak nasze pokolenie dopiero dojdzie do władzy tak przynajmniej ja myślę chodź ma to same +

po 1. Zmniejszyło by to rynek dopalaczy Cena podobnych bo osobiście wole palić dobry sztof niż truć się dopem ale k***a jeżeli ja mam zapłacić 50zł za gram dobrego zielska a za 50 zł to ja mogę mieć 50 g maczanki nie wliczając w to kosztu podkładu no to k***a większość ludzi co lubi sobie zapalić wybrało by to nie tak na chłopski rozum. A sam mocarz w tych k***a popularnych już katowicach wiem z jakiego smarta był nie powiem bo k***a jeszcze mnie zamkną ale ja go paliłem po 1 lipca i żyje trzymam się dobrze. Po 2 jest k***a była by nakładana AKCYZA na zielsko pewnie tak wysoka że dalej by bardziej się opłacało kupić na czarno ale przynajmniej dilerzy musieli by dbać o jakość hihi.

Po 3. Rozkręciła by się turystyka Polska z swoją walutą była by atrakcyjniejsza turystycznie dla Niemców, Francuzów ETC którzy przyjeżdżali by palić tak jak jeżdżą do Holandii tak jeździli by do Polski, Ale politykom tego nie wytłumaczysz.

Dobra koniec tego pierdolenia wiem że i tak nikt tego nie przeczyta całego a już k***a na 100% na tym forum nikt tego nie zrozumie chyba że ktoś też miał z tym styczność oczywiście przyjmuję na klatę opinie hodowanych pod kloszem przez rodziców dzieci internetu które k***a mać wszystko wiedzą i na pewno mają w tym temacie większą wiedzę od mnie ale może jak mnie poniesie to se nawet bloga napiszę :D. Ps. Czekam na Hejt :)

Ps. 3mmc <3 najpierw 4 mi zabrali teraz się za 3 wzięli a ta 2 c*****a pozdro dla kumatych :D

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...