Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak cwiczyc movement?

ccasterr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Movement przychodzi z graniem, raczej ciężko jest to ćwiczyć. Możesz oczywiście oglądać jego grę i próbować potem robić to samo, ale raczej to nie będzie łatwe szczególnie jeśli jesteś nowym graczem (wnioskuje po tym pytaniu).

Opublikowano

Ja w sumie nigdy się za to nie zabierałem. Przyszło z czasem. Są mapki, na których można ćwiczyć movment ale moim zdaniem lepiej wbij na deathmatcha lub zwykłe ffa i tam próbuj się czegoś nauczyć :)

1.jpg

Opublikowano

Najlepiej jest grać mapy kreedz, nauczysz się tam strafe jumpow, long jumpow, z czasem bh itp

Opublikowano

chodzi mi bardziej o movement przy strzelaniu :) a przy okazji jak moge nauczyc sie miec celownik ciagle na glowie przeciwnika? jesli przeciwnik jest w biegu chcialbym wyuczuc sie z jaka predkoscia mam poruszac myszka zeby ciagle miec celownik na jego glowie 

Opublikowano

Do nauki aima: aim_botz

Do movmentu: przyjdzie z czasem - wystarczy grać ;)

tumblr_mvmbjq2EGs1s3ulybo1_500.gif

Jeśli to czytasz, znaczy to że się opierdalasz :)

Opublikowano

Coraz smieszniejsze robia sie tematy tutaj :D czekam na temat jak strzelac enterem albo jak uzywac zoomu w awp xD.Tego "movmetu" nie DA SIE NAU CZYC samo przyjdzie najlepiej zabij i schowaj sie gdzies xD potem jakiegos flesha wychylisz zabijasz.Jesli nie umiesz kolesiowi strzelic bani wtedy kiedy on idzie to ja nie wiem na jakim etapie silvera jestes :D.Jesli masz tak zwane "sluchawki" wystarczy sie dobrze wsluchac wychodzisz i strzelasz chyba dobrze wyjasnilem xD albo jesli koles idzie np w lewo dajesz celownik o 4 cm na lewo jak masz go na celowniku naciskasz lewy przycisk po nakliknieciu z broni poleci pocisk ktory go teoretycznie zabije 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Patrz na jego grę, na streamach ma bodajże kamerkę z perspektywy na myszkę i możesz zobaczyć jak on porusza tą myszką itd. :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...