Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sorcerer czy Bard?

dextigod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej mi odpowiada assassyn, ale mówicie, ze trudny :/ pingi 47 :/

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

ty masz czoś z głową  -.- pytanie odnośnie barda czy sorca przeleciało uuz rangera vs sorc a teraz sin  >.> weź zrób 4 postaci min 30-40 lvl i się ogarnij która Ci się bardziej podoba bo osoby które nie mogą się zdecydować kim chcą grac zazwyczaj odinstalowują aiona szybciej niż zainstalowały bądz wbijają 65 i stoją w sanctum/pande jak piz...y .

Opublikowano

Najbardziej mi odpowiada assassyn, ale mówicie, ze trudny :/ pingi 47 :/

Graj kim chcesz My tylko podaliśmy CI stopień trudności postaci i fakt że musisz posiadać dość dobrego kompa żeby na Eng Game być najlepszy odnośnie sina.

Ale uwierz mi jeśli Sin pasuje do twojego Gustu to graj Sinem lepiej żebyś spędził np. 2 razy więcej czasu na ogarnięciu jego ale za to gra sprawiała Ci przyjemność niż bawić się w pół środniki np. Barda bo jest łatwiejszy bo z czasem przestaniesz po prostu grać.

Tak więc tak jak napisała @djor87 Graj postacią która Ci się podoba bo inaczej w pewnym momencie się zrazisz i przestaniesz grać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mamy tu troszkę dziwną sytuację, bo zastanawiasz się nad wyborem klas fizycznych i magicznych. Zazwyczaj w większości tego typu grach zawsze wybiera się zbliżone do siebie postaci. Na przykład ja nigdy w żadnej grze nie grałam postacią fizyczną. Zawsze są to magiczne i głównie supportujące. Ty też powinieneś się zastanowić, jakimi postaciami grałeś wcześniej i jak Ci się nimi grało. Przecież gra postacią fizyczną ma zupełnie inną mechanikę, niż magiczną. Któraś musi odpowiadać Ci bardziej, a zdecydowanie w tej kwestii ułatwi dalszy wybór.

Ja rozpoczęłam grę klerykiem, ale mam też barda i na nim gram aktywnie od kilku miesięcy. Spodobał mi się od razu, gdy zaczęłam nim grać. Natomiast sorca tworzyłam kilka razy i nie byłam w stanie wbić mu lvl większego niż 25, bo zwyczajnie mnie nudził. Jeśli chodzi o pvp bardem na endgame, to muszę przyznać, że to też dosyć prosta postać do ogarnięcia, chociaż może nie tak prosta i nudna jak sorc. Dmg ma naprawdę duży, w dodatku dysponuje sleepami, stunem, rootem, paraliżem, dispelem, blindem i silencem, ma dotki osłabiające w różny sposób przeciwnika, w dodatku leczy się i przywraca manę, czyli posiada wszystko, co potrzebne do szczęścia.

Jeśli chodzi o youtuberów, których polecam i którzy nagrywają pvp, to będzie to na pewno Accordance, Captain J i może Relaax (Chiibi).

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...